Eet minder vlees
Eet goed & traceerbaar vlees

Goed & duurzaam rundvlees, direct van de boer gratis thuisbezorgd.

BBQ-Fleisch, BBQ-Pakete

Bestel hier jouw deel van de koe

ABERDEEN BLACK ANGUS

Black Angus Ben je op zoek naar bijzonder vlees voor op de BBQ? Kies van voor Aberdeen Black Angus! Dit fantastisch smaakvolle vlees is perfect voor een zomerse barbecue. Het pakket is uitgesneden als een luxe pakket. Je krijgt substantieel meer biefstuksoorten dan bij een Classic koe. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber. Door de marmering is het vlees fantastisch smaakvol. De lijntjes vet die dwars door de spiermassa lopen geven een extra volle smaak. Bestel dus snel en zorg dat je de hele zomer genoeg vlees in de kuip hebt voor vele BBQ's!

Wil je meer weten; klik hier

Biologische Zwart Bonte

Boer Sjaak heeft samen met zijn vrouw Ellen een prachtige boerderij. Het boeren bedrijf staat in het Noord-Hollandse Ilpendam, de koeien staan in Krommenie. Boerderij Achtervennen is een biologisch melkveebedrijf met 55 melkkoeien. Jaarlijks worden er zo’n 50 kalveren geboren. Hiervan zijn er 15 koeien nodig om de oudere melkkoeien te vervangen. De overige dieren gingen daarom de gangbare veehouderij in. Maar dat wilde boer Sjaak anders! Dus besloot hij de dieren zelf groot te brengen. Deze koeien zijn nu beschikbaar voor Koop Een Koe!

Wil je meer weten; klik hier

Zo werkt het!

samen een koe kopen en delen

JOUW KOE DELEN

Klik op één van de koeien en bestel jouw deel. Pas bij 100% is al het vlees verkocht en wordt de koe geslacht. Super!

RUNDVLEES PAKKET

Je krijgt jouw deel van de koe in de vorm van een pakket. Dat bevat echt alles van de koe; van burger tot biefstuk.

GRATIS THUISBEZORGD

We brengen jouw koe vers en gekoeld door heel Nederland. De levering is in heel Nederland gratis. Bekijk hier alle details.

GOED OM TE WETEN

We rijpen het vlees twee weken. Van bestellen tot leveren duurt max. 4 weken, niet duur; € 1,78 per maaltijd.

Waarom Koopeenkoe.nl?

TRACEERBAAR VLEES

TRACEERBAAR VLEES

Weet wat je eet! Je pakket heeft een oornummer, dat is het oornummer van de koe. Zo weet je waar je vlees vandaan komt.

100% NATUURLIJK VLEES

100% NATUURLIJK

Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

LIEFDE VOOR DE KOE

LIEFDE VOOR DE KOE

Jouw koe leeft jarenlang goed en geniet van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Goed en duurzaam vlees op je bord.

PAST IN ÉÉN VRIESVAK

PAST IN ÉÉN VRIESVAK

Het pakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!


GEEF EEN KOE KADO!