Goed BBQ vlees op je barbecue, het hele seizoen!

Helaas zijn alle 3 de Aberdeen Black Angus koeien verkocht! Maar niet getreurd, onze Classic, Luxe en Bio koeien zijn ook heerlijk op de BBQ! Eet dus goed vlees op je BBQ, het hele seizoen! Met een voorraad goed en traceerbaar BBQ vlees in je vriezer, kan je lekker snel schakelen als het ineens mooi weer wordt.


Luxe pakket inhoud

Black Angus Special BBQ pakket

black angus

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

Wat hebben we gedaan? We hebben een aantal producten die minder goed op een BBQ kunnen vervangen door producten die wel makkelijk op een BBQ kunnen. Bijvoorbeeld stooflappen of riblappen. Deze producten hebben we verwerkt tot bijvoorbeeld meer worstjes of hamburgers. Hiernaast staat wat er precies inzit!

Doordat we de producten anders verwerken gaat er dus niet verloren en blijft de prijs ook hetzelfde. En gebruiken we nog steeds alles van de koe. Eigenlijk doen wij het werk al voor jou.

Dit pakket kost je €134,95 voor 8,5 kilo vlees (Gratis Thuisbezorgd). 30 maaltijden voor €134,95 is € 4,5 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,2 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.
Tournedos Tournedos (2 stuks á 140 gram)
Entrecote Entrecote (2 stuks á 170 gram)
Cote de boeuf Côte de boeuf (1 stuk á 475 gram)
Kogelbiefstuk Kogelbiefstuk (2 stuks á 120 gram)
Biefstuk Biefstuk (2 stuks á 140 gram)
Minute steak Minute steak (4 stuks á 140 gram)
Biefstukpuntjes Biefstukpuntjes (1 stuk á 250 gram)
Rosbief Rosbief (1 stuk á 400 gram)
Bavette Bavette (2 stuks á 120 gram)
Gehakt Gehakt (6 stuks á 300 gram)
Thaise burger Thaise burger (4 stuks á 120 gram)
Mini hamburger Mini hamburger (4 stuks á 80 gram)
Hamburgers Hamburgers (8 stuks á 150 gram)
Chipolata worstjes Chipolata worstjes (6 stuks á 75 gram)
Merquez worstjes Merquez worstjes (15 stuks á 75 gram)

De gewichten zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Over de Boerderij

Onze Black Angus koeien lopen in een kudde op het kruidenrijk hooiland van natuurgebied IJsselstein (Staats Bosbeheer). De verwilderde slootkanten geven een prachtig contrast met de kudde zwarte koeien! Je kunt mooi tussen de koeien doorfietsen. Het fietspad heet de Zuid IJsseldijk. Klik hier voor een kaartje! Volgens boer Jochem is dit het mooiste stukje IJsselstein ;)

Boer Jochem van boerderij Neder-Oudland kreeg 13 jaar geleden in Canada voor het eerst Black Angus vlees te proeven. Hij was meteen verkocht. Door de marmering is het vlees fantastisch smaakvol. De lijntjes vet die dwars door de spiermassa lopen geven een extra volle smaak. Samen met zijn vrouw besloot hij 13 jaar geleden hier in Nederland de dieren te gaan houden.

BBQ liefhebbers komen van verre om het vlees van boer Jochem te bemachtigen. Zeer populair zijn de smaakvolle hamburgers en het stoofvlees. Ben jij een echte BBQ fanaat, of wil je gewoon het beste vlees van goed gehouden dieren. Kies dan voor voor goed en traceerbaar vlees op de BBQ!

Black Angus Black Angus