Special Pakket
8,4 KG BLACK ANGUS VLEES

Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. We verwerken de stooflappen, zondag rollade, runder poulet en riblab dan in extra gehakt producten. Zoals merquez worstjes en extra hamburgers. Lekker makkelijk voor op de BBQ!

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten en een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je € 139,95 voor 8,4 KG Black Angus vlees (gekoeld bezorgd). 30 maaltijden voor € 139,95 is € 4,67 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,34 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Black Angus rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!