Goed BBQ vlees op je barbecue, het hele seizoen!

Helaas zijn alle koeien van deze actie verkocht! Maar niet getreurd, onze Classic, Luxe en Bio koeien zijn ook heerlijk op de BBQ! Eet dus goed vlees op je BBQ, het hele seizoen! Met een voorraad goed en traceerbaar BBQ vlees in je vriezer, kan je lekker snel schakelen als het ineens mooi weer wordt.



Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

Ben je op zoek naar bijzonder vlees voor op de BBQ? Kies dan voor Aberdeen Black Angus! Dit fantastisch smaakvolle vlees is perfect voor een zomerse barbecue. Het pakket is uitgesneden als een luxe pakket. Je krijgt substantieel meer biefstuksoorten dan bij een Classic koe. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber. Specifiek voor Black Angus is de volle smaak van de hamburgers, het proberen waard!

Dit pakket kost je €134,95 voor 8,5 kilo vlees (Gratis Thuisbezorgd). 28 maaltijden voor €134,95 is € 4,80 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,40 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Over de boerderij

Onze Black Angus koeien lopen in een kudde op het kruidenrijk hooiland van natuurgebied IJsselstein (Staats Bosbeheer). De verwilderde slootkanten geven een prachtig contrast met de kudde zwarte koeien! Je kunt mooi tussen de koeien doorfietsen. Het fietspad heet de Zuid IJsseldijk. Klik hier voor een kaartje! Volgens boer Jochem is dit het mooiste stukje IJsselstein ;)

Boer Jochem van boerderij Neder-Oudland kreeg 13 jaar geleden in Canada voor het eerst Black Angus vlees te proeven. Hij was meteen verkocht. Door de marmering is het vlees fantastisch smaakvol. De lijntjes vet die dwars door de spiermassa lopen geven een extra volle smaak. Samen met zijn vrouw besloot hij 13 jaar geleden hier in Nederland de dieren te gaan houden.

BBQ liefhebbers komen van verre om het vlees van boer Jochem te bemachtigen. Zeer populair zijn de smaakvolle hamburgers en het stoofvlees. Ben jij een echte BBQ fanaat, of wil je gewoon het beste vlees van goed gehouden dieren. Kies dan voor voor goed en traceerbaar vlees op de BBQ!

CHEF’S KEUZE
Chefs uit heel Nederland kiezen voor de Gasgonne runderen van Lindenhoff. Het vlees is beter, lekkerder en de dieren hebben een gewoon leven gehad.

Black Angus koeien in de wei Black Angus boer & boerin


Mogen we je ergens mee helpen?
Onze Rebecca & Paul staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!