INHOUD BBQ PROEFPAKKET

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

Wat hebben we gedaan? We hebben een aantal producten die minder goed op een BBQ kunnen (bijvoorbeeld stooflappen of riblappen) vervangen door producten die wel makkelijk op een BBQ kunnen. Deze producten hebben we verwerkt tot bijvoorbeeld meer worstjes of hamburgers. Hiernaast staat wat er precies inzit!

Doordat we de producten anders verwerken gaat er dus niet verloren en blijft de prijs ook hetzelfde. Eigenlijk doen wij het werk al voor jou. Zo hoef je de niet zo bruikbare BBQ vlees niet zelf te verwerken en kan je er met meer mensen tegelijk mee barbecueën.

Een vriezer vol goed BBQ vlees voor maar € 59,95! Gratis bezorgd aan huis in heel Nederland. Goed rundvlees voor op de BBQ hoeft dus niet duur te zijn!


Entrecote / Rib eye Entrecote / Rib eye (1 stuk á 250 gram)
Biefstuk Biefstuk (2 stuks á 120 gram)
Steak Steak (2 stuks á 120 gram)
Biefstukpuntjes Biefstukpuntjes (1 stuk á 220 gram)
Tartaar Tartaar (2 stuks á 100 gram)
Gehakt Gehakt (3 stuks á 250 gram)
Chipolata worstjes Chipolata worstjes (4 stuks á 80 gram)
Hamburgers Hamburgers (4 stuks á 125 gram)
Mini hamburgers Mini hamburgers (4 stuks á 80 gram)
Merquez worstjes Merquez worstjes (2 stuks á 80 gram)

De gewichten zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.