Goed BBQ vlees op je barbecue, het hele seizoen!

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

Goed vlees op je BBQ, het hele seizoen! Een voorraad goed en traceerbaar BBQ vlees in je vriezer, kan je lekker snel schakelen als het ineens mooi weer wordt".

Als de zon gaat schijnen is het weer tijd voor eerlijk BBQ vlees, met je vrienden of familie samen lekker buiten de kolen aansteken en genieten van de specifieke geur van de BBQ. Maar het weer speelt ons nog wel eens parten. En dan is het opeens mooi weer en heb je geen goed vlees in huis. Da’s altijd vervelend. Bereid je nu vast goed voor met een speciaal samengesteld BBQ pakket van koopeenkoe.nl.

BBQ pakket

Voor het BBQ seizoen kan je je pakket van koopeenkoe.nl laten aanpassen aan het BBQ seizoen. In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je 'gewone' pakket een BBQ pakket te laten maken. Dat geldt voor het Classic pakket, het Luxe pakket en voor het Bio pakket .

Inhoud BBQ pakket

Wat hebben we gedaan. We hebben een aantal producten die minder goed op een BBQ kunnen vervangen door producten die wel makkelijk op een BBQ kunnen. Bijvoorbeeld stooflappen of riblappen kunnen niet lekker 'snel' klaargemaakt worden op een BBQ. Door deze producten te verwerken tot 'snippers' kunnen we er gehakt van maken en vervolgens kunnen we er dan worstjes of hamburgers van maken.

Nose to tail

Doordat we de producten anders verwerken gaat er dus niet verloren en blijft de prijs ook hetzelfde. Eigenlijk doen wij het werk al voor jou. Zo hoef je het niet zo bruikbare BBQ vlees niet zelf te verwerken en kan je er met meer mensen tegelijk mee barbecueën. Dan kan je al je vrienden en familie uitnodigen voor een (h)eerlijke BBQ, met vlees dat lekker is, van een koe die goed heeft geleefd en een boer die een eerlijke prijs heeft gekregen voor zijn werk.