Dirco te Voortwis met zijn koeien

De zomer is nog lang niet over!

Wees eens eerlijk, hoe vaak heb je dit jaar al gebarbecued? Wij zijn gestopt met tellen! 😬Wij kunnen namelijk geen genoeg krijgen van het heerlijke vlees en de rokerige aroma's. 🔥 Onze laatste BBQ special staat online: black angus! Ook one Luxe bio pakket is nog helemaal BBQ-proof! Alles voor een eindeloze zomer!
Hoe werkt Koopeenkoe.nl?

Koe Pakket Luxe Bio €149,95

Heerlijk biologisch vlees van goed verzorgde biologische koeien. Een côte de boeuf, bavette of kogelbiefstuk, het is een feest voor de vleesliefhebber! Laat dit niet aan je neus voorbij gaan!

Bio rundvlees voor op de BBQ
61 maaltijden p.p.
Black Angus pakket €159,95

We sluiten het barbecueseizoen af hoe we hem zijn begonnen, met Black angus! Het vlees is fijn gemarmerd, super mals en heeft een heerlijke volle smaak. Dit pakket vol biefstuksoorten is perfect voor een barbecue op een nazomeravond!

Black angus op de bbq
32 maaltijden p.p.

Perfecte BBQ-garantie

Weer of geen weer, met dit vlees kan je barbecue niet meer stuk.

Beste leven garantie

Onze boeren houden van hun vak. Ze zorgen ervoor dat de dieren in alle rust opgroeien, genoeg ruimte hebben en goede voeding krijgen.

100% Natuurlijk

Al het vlees is puur en onbewerkt. We gebruiken geen E-nummers, kleurstoffen, bind- of conserveringsmiddelen. We kijken naar de toekomst, net als onze boeren.

Smaakgarantie

Vlees met een goede smaak begint al bij de voeding die het dier krijgt. Al het rundvlees rijpt 3 weken. Er is aan alles gedacht voor de ultieme smaakbeleving!

Gemaksgarantie

Alle pakketten hebben de perfecte uitsnijdingen voor op de BBQ. Op alle vleesstukken zit een QR-code die leidt naar de bereidingswijze van dat stuk. Wel zo makkelijk!

Reviews


Reviews:

Klantenbeoordelingen:

Zeer goed 4.8/5.0

Geef een koe kado!

Geef een koe kado!

koepon

Bekijk ook onze andere dieren!