Biefstukpuntjes

Wat zijn biefstukpuntjes?

Biefstukpuntjes worden uit de punt van de ossenhaas gesneden. De ossenhaas zit in de rug van de koe, dichtbij de lende. De kop van de haas wordt meestal gesneden als châteaubriand en het middenstuk als tournedos. Biefstukpuntjes zitten in ons Luxe Pakket en in ons Premium Pakket.

Bereiding

Ieder mens heeft een eigen smaak als het op steak aankomt. De een vindt hem zo rauw mogelijk het lekkerst en de ander juist doorbakken. Onze aanrader: medium rare, dan is het vlees op z'n malst.

Koopeenkoe.nl Biefstukpuntjes
  1. Laat het vlees ontdooien.
  2. Bereid de biefstukpuntjes op hoog vuur, met een beetje olie of roomboter in de pan.
  3. Draai de biefstukpuntjes regelmatig om en bak ze 1,5 minuten (medium rare).
  4. Eet de biefstukpuntjes in een salade of met mi.

Bekijk ook dit heerlijke recept voor huisgemaakte rundersaté met biefstukpuntjes!