Beschrijving

bio certificaat Dit vleespakket komt van biologische dubbeldoel rassen die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk en wat minder vlees. Ze zijn minder veredeld waardoor ze door de rustige manier van groeien een mooi stukje biologisch vlees geven en mooi vervetten.

Dit pakket kost je € 119,95 voor 6,7 kilo vlees. 27 maaltijden voor € 119,95 is € 4,44 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,22 super smaakvol bio-rundvlees per persoon per maaltijd! Goed biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn.

NieuwStel nu gratis de gehaktproducten samen! We verwerken het gehakt zoals jij dat wilt. Worstjes, hamburgers of gewoon gehakt. De keuze is aan jou. De hamburgers zijn per 2 verpakt, de worstjes per 4. Bij het classic pakket mag je in totaal 13 pakketjes kiezen.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!