Koe Pakket Bio

Beschrijving

Bio certificaat

Dit biologisch rundvleespakket komt van biologische dubbeldoel rassen, oftewel koeien die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk dan melkrassen en wat minder vlees dan vleesrassen. Door de natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief stuk vlees met een mooie vervetting.

Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol, biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Perfect! Het vlees smaakt zo veel beter. Heerlijk mals en veel meer "body" dan gewoonlijk. Maar buiten de smaak. Wat je in de pan doet komt er ook weer uit en niet zoals het supermarkt vlees wat een derde krimpt. Je maakt ook eens wat anders omdat er ook vlees tussen zit wat ik normaal niet zo snel koop. Met het "nieuwe" kiezen van gehakt producten is het helemaal top!

Klantenbeoordeling: Wat een prachtige kwaliteit vlees, beter dan je bij veel restaurants krijgt! Met een geweldig initiatief om verspilling te voorkomen en bewustzijn te vergroten een favoriet en blijvertje hier, wil niet anders meer!

Klantenbeoordeling: Helemaal top! Ik koop nergens anders meer vlees. Goede service, lekker vlees en een top verhaal.

Klantenbeoordeling: Het onmogelijke is gebeurd, mijn moeder vond de hamburger lekker :D

Klantenbeoordeling: Goed vlees met een heerlijke smaak. Ik kook heel graag maar ik merk dat ik het nu zelfs nog leuker vind. Ik ben blij dat dit concept bestaat. De kippen hebben we ook al en het varken bestellen we binnenkort. En wanneer het op is, bestellen we weer opnieuw. Dit is een blijvertje!

Klantenbeoordeling: Heerlijk vlees! Paste allemaal in de vriezer dus ook nog eens super handig! De ribeye was geweldig!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!