Combi Pakket Bio

Beschrijving

Dit pakket is een combinatie van biologisch rundvlees en kippenvlees. Het rundvlees komt van dubbeldoel rassen, oftewel koeien die voor melk én vlees worden gebruikt. Door de natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief stuk vlees met een mooie vervetting.

De biologische kippen die in dit pakket zitten hebben een mooi leven hebben gehad. De boer geeft ze volop frisse lucht, daglicht en buitenruimte. Ze eten natuurlijk, biologisch voer en dat proef je. Wanneer het rundvlees gerijpt wordt gaan wij de biologische polderhoenen ophalen bij boer Bart.

Extra BBQ producten!

Tijdens de zomermaanden verwerken onze slagers het gehakt tot extra producten. Zo zitten er nu extra tropisch hamburgers en merguezworstjes in het pakket. Lekker voor op de BBQ! We verwerken het gehakt zoals jij dat wilt, de keuze is aan jou.

Heb je toch liever stooflappen en poulet? Kies dan een Bio Luxe Pakket. Deze hebben het hele jaar rond stoofvlees in het pakket.

Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Biologische, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
3.500+ reviews

Klantenbeoordeling: Hoe gaaf is dit. Een koe uit Nederland, wordt geslacht wanneer alles is verkocht. Geen dagen in de supermarkt en alsnog in de vuilnisbak, nee, vers thuis gebracht en zo mijn vriezer in. En dan de smaak.... niet te vergelijken. Echt geweldig! Een SUPER aanrader!

Klantenbeoordeling: Perfect! Het vlees smaakt zo veel beter. Heerlijk mals en veel meer "body" dan gewoonlijk. Maar buiten de smaak. Wat je in de pan doet komt er ook weer uit en niet zoals het supermarkt vlees wat een derde krimpt. Je maakt ook eens wat anders omdat er ook vlees tussen zit wat ik normaal niet zo snel koop. Met het "nieuwe" kiezen van gehakt producten is het helemaal top!

Klantenbeoordeling: Wat een prachtige kwaliteit vlees, beter dan je bij veel restaurants krijgt! Met een geweldig initiatief om verspilling te voorkomen en bewustzijn te vergroten een favoriet en blijvertje hier, wil niet anders meer!

Klantenbeoordeling: Helemaal top! Ik koop nergens anders meer vlees. Goede service, lekker vlees en een top verhaal.

Klantenbeoordeling: Het onmogelijke is gebeurd, mijn moeder vond de hamburger lekker :D

Klantenbeoordeling: Goed vlees met een heerlijke smaak. Ik kook heel graag maar ik merk dat ik het nu zelfs nog leuker vind. Ik ben blij dat dit concept bestaat. De kippen hebben we ook al en het varken bestellen we binnenkort. En wanneer het op is, bestellen we weer opnieuw. Dit is een blijvertje!

Klantenbeoordeling: This time I ordered beef and chicken. Both products taste really good! I find the concept of ordering meat and chicken in this way, cutting down on the animals that are slaughtered, excellent!

Bekijk alle Google reviews (3.500+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!