Special Pakket

Beschrijving

Ons special koe vleespakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merguez worstjes, tropische hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit barbecue pakket kost je voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Special: biologisch G(r)asconne vlees!

100% grasgevoerd, 0% antibiotica

Bij onze boer Dirco leven de koeien net zoals ze dat doen in de Pyreneeën. Buiten op het kruidenrijke gras van Baambrugge waar ze in alle rust kunnen genieten van het leven. Dit toont zich ook in het feit dat de koeien nog nooit antibiotica hebben gehad. De dames eten gras in de zomer en hooi in de winter, vandaar dat we met trots kunnen zeggen dat deze Gasconnes volledig grasgevoerd zijn. En dat is erg bijzonder!

Wet-aged

Het vlees van deze Gasconnes is “wet-aged” (oftewel nat gerijpt). Dit betekent dat het vlees 21 dagen in totaal kan rijpen in het vacuüm. Dit rijpingsproces is onmisbaar voor de beste smaak en malsheid. Natuurlijke enzymen breken bij een temperatuur van boven de 1 graden Celsius de celwanden van het vlees af, waardoor het mals en zacht van structuur wordt. Daarnaast verbetert de smaak door dit proces, en ook doordat het percentage vocht in het vlees afneemt. Het vlees wordt intenser en voller van smaak zoals sommigen dat van vroeger nog gewend zijn.

Chef's keuze

Topchefs uit het hele land kiezen voor Gasconne vlees. Bij de beste Michelin restaurants staat het vlees van dit Franse ras vaak op de menukaart. Hierdoor zijn de Gasconne koeien maar heel af en toe beschikbaar op Koopeenkoe.nl, en is het dus erg bijzonder dat je dit heerlijke vlees nu zelf thuis kunt proeven.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
3.500+ reviews

Klantenbeoordeling: Al mogen genieten van een luxe-pakket en een bbq-pakket. Vandaag het Bio-pakket besteld. Ik kijk er alweer enorm naar uit! Wij proeven het verschil!

Klantenbeoordeling: We eten niet vaak vlees, maar als we het eten moet het goed zijn! En dat is het!!! Heerlijk!

Klantenbeoordeling: We hebben al vaker vleespakketten gekocht van koop een koe en zijn er enorm tevreden over. De laatste keren hebben we het biologische pakket gekocht en eigenlijk willen we niet meer anders. Het is eerlijk vlees, je weet waar het vandaan komt, geen verspilling en er zijn geen nare dingen mee gebeurt. Als je weinig vlees eet zoals wij doe je er maanden mee en heb je altijd iets lekkers in huis. Daarbij smaakt het zoveel beter dan supermarkt vlees. Overtuig je je vrienden ook, dan spaar je steeds €5,- korting. Echt een aanrader.

Klantenbeoordeling: Voor het eerst een pakket besteld van de Bio Limosin. We hebben de ossenhaas, de hamburgers en de chipolata worstjes al gegeten en mijn man vindt het heerlijk en ik ook. Heel fijn dat we op deze manier goed vlees kunnen bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en daarna wordt het pakket pico bello thuisbezorgd. Wij zullen dit nu blijven bestellen en vinden het fijn dat er boeren zijn die nog hart hebben voor de dieren.

Klantenbeoordeling: Na het proefpakket hebben we nu voor het BIO pakket gekozen. Vrijdagavond conform afspraak geleverd. We verheugen ons er nu al op om alles te gaan bereiden en proeven.

Bekijk alle Google reviews (3.500+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!