Bio Pakket
3,1 KG BIOLOGISCH VLEES
3,1 KG BIOLOGISCH BBQ VLEES

Beschrijving

bio certificaat We kunnen ons voorstellen dat 6,3 KG biologisch rundvlees in één keer wel veel is. Daarom dit proefpakket. Zo kun je voor € 69,95 (gekoeld bezorgd) proeven van het prachtigste gerijpte rundvlees en dan weet je weer hoe rundvlees moet smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote bio pakket en wil je nooit meer anders. Hieronder zie je wat er zoal in zit. PROBEER HET EN GENIET VAN BIOLOGISCH RUNDVLEES!

13 maaltijden voor € 69,95 is € 5,38 per maaltijd, dit pakket (3,1 KG) is gebaseerd op 2 personen, dat is dus € 2,69 bio rundvlees per persoon per maaltijd. Goed biologisch vlees hoeft dus niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews
Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.600+ reviews

Klantenbeoordeling:
Goed (proef)pakket met veel soorten vlees en natuurlijk geweldige smaak van het vlees. Leuk om ook eens te koken met vlees dat ik normaal niet snel koop; goede nieuwe recepten door ontdekt. Top!

Klantenbeoordeling:
Koop een Koe.nl komt zijn beloftes meer dan waar. Ongelooflijk dat je voor deze prijs gecontroleerd voedsel, op alle fronten, kunt kopen. En dan de smaak, alsof ik 45 jaar terug in de tijd ging en bij mijn grootouders aan tafel zat. Ik verheug me nu al op het feit hoe het varken smaakt. Want ook die ga ik bestellen nu ik weet hoe (h)eerlijk vlees smaakt.

Klantenbeoordeling:
Ik wil niks anders meer, heerlijk vlees! Wat een heerlijk vlees! Ik ruik het verschil al als het rauw is, en bereid smaakt mijn maaltijd ook een stuk lekkerder dan met vlees uit de local supermarkt. Helemaal blij!

Klantenbeoordeling:
Zowel de koopeenkoe/koopeenvarken/koopeenkip.nl nu meerdere malen besteld vanwege duurzame/morele keuze. Het vlees is ontzettend lekker; je proeft dat er geen rotzooi inzit en het is veel lekkerder dan het vlees van de gemiddelde supermarkt. Prijs/kwaliteit is het daardoor zeker goed. Bezorging is ook prettig en je weet waar je aan toe bent, ook bezorging in de avond en weekend wat erg fijn is. Ontzettend tevreden, bij meerdere vrienden aangeraden en wij halen ons vlees alleen nog bij dit initiatief!

Klantenbeoordeling:
Wij hebben onze eerste ´koe´ nu in de vriezer liggen! Wat een feest!!! Op het moment dat we het bericht kregen dat onze koe geslacht zou worden, gaf het ons alle vier wel een beetje een raar gevoel. Maar wat smaakt het allemaal veel beter dan het vlees uit de supermarkt. Het lijkt wel zoeter op de een of andere manier. Het is echt beter vlees dan de dure verpakkingen die zijn ingevlogen uit Argentinië. Een absolute aanrader voor je portemonnee, je eet sensatie en natuurlijk het allerbelangrijkst, voor het goede leven van de koeien!

Bekijk alle Google reviews (2.600+)Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!