Bekijk Bio Classic Pakket

Inhoud Biologisch proefpakket

bio certificaat We kunnen ons voorstellen dat 7,2 kilo biologisch rundvlees in één keer wel veel is. Daarom dit proefpakket. Zo kun je voor € 69,95 (gratis thuisbezorgd) proeven van het prachtigste gerijpte rundvlees en dan weet je weer hoe rundvlees moet smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote bio pakket en wil je nooit meer anders. Hieronder zie je wat er zoal in zit. PROBEER HET EN GENIET VAN BIOLOGISCH RUNDVLEES!

14 maaltijden voor € 69,95 is € 4,99 per maaltijd, dit pakket (3,5 kg) is gebaseerd op 2 personen, dat is dus € 2,49 rundvlees per persoon per maaltijd. Goed biologisch vlees hoeft dus niet duur te zijn!

Er van uitgaande dat je ook zo nu en dan eens kip en regelmatig vegetarisch en soms ook varkensvlees en daarnaast drie rundvlees-maaltijden per week eet, betekent dat je er dik ANDERHALVE MAAND mee kunt doen en dan is het al weer tijd om een nieuw pakket te bestellen (bestel dan maar een groot pakket, dan doe je er langer mee).


Entrecote / Rib eye Bio Entrecote / Rib eye (1 stuk á 250 gram)
Biefstuk Bio Biefstuk (2 stuks á 130 gram)
Steak Bio Steak (2 stuks á 120 gram)
Biefstukpuntjes Bio Biefstukpuntjes (1 stuk á 250 gram)
Stooflappen Bio Stooflappen (2 stuks á 150 gram)
Hachee / poulet Bio Hachee / poulet (1 stuk á 200 gram)
Tartaar Bio Tartaar (2 stuks á 120 gram)
Gehakt Bio Gehakt (3 stuks á 300 gram)
Hamburgers Bio Hamburgers (4 stuks á 125 gram)
Chipolata worstjes Bio Chipolata worstjes (6 stuks á 75 gram)

De gewichten zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.