Special Pakket

Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. We verwerken de stooflappen, runder poulet en riblab dan in extra gehakt producten. Zoals merguez worstjes en extra hamburgers. Lekker makkelijk voor op de BBQ!

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten en een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je voor Charolais vlees (gekoeld bezorgd). maaltijden voor is per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Charolais rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Special: Unieke Nederlandse Charolais

Charolais vlees kan concurreren met het beste vlees ter wereld. Niet alleen qua smaak, maar ook wat marmering en malsheid betreft. Het vlees is mals en mild. En door de natuurlijke voeding & kruiden bijzonder smaakvol.

In Frankrijk staat het vlees goed bekend. Zo kookt 3 Michelin sterren chef Georges Blanc in zijn nieuwe restaurant uitsluitend met Black Angus en Charolais runderen. Probeer dus nu eenmalig Nederlandse Charolais vlees!

De Charolais is een van de oudste rundveerassen ter wereld. Het ras vindt haar oorsprong in midden Frankrijk. Franse Charolais koeien dragen het Terroir-label. Dit kwaliteits label van de Franse overheid wordt alleen gegeven aan de allerbeste Franse producten. Omdat het vlees zo geliefd is bij de Fransen, is het weinig buiten Frankrijk te krijgen.

Daarom zijn we trots om een koppel aan te kunnen bieden! Onze Charolais komen uit Nederland, en hebben hun hele leven op de Friese weide gelopen. De dieren staan nu al weer enige tijd bij boerderij Lindenhoff, onder de zorg van boer Sander van der Linden.

Het vlees is door zijn vetbedekking en goede vetdooradering zeer lekker en zoet van smaak. Bestel snel, want we hebben er maar een paar!

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Uitstekende communicatie over hoe de bestelling ervoor staat. Opties om de levering aan te passen. Heerlijk smaakvol rundvlees. Ik hoef geen supermarktvlees meer. Leuke is dat je stukken vlees krijgt waar je zelf een recept omheen gaat verzinnen (bv de bavette). Ik eet nu met meer diversiteit. Aanrader!

Klantenbeoordeling: Koop al jaren alleen maar vlees via koop een koe. Goed, verantwoord en lekker vlees.

Klantenbeoordeling: One day later than expected. Notified beforehand, and made a new appointment. Delivery the next morning instead of evening. They send a post-card afterwards for the inconvenience. The first piece of meat was delicious! Can't wait to try more. Well worth the wait.

Klantenbeoordeling: "Onze" 4e koe is onderweg, (h)eerlijk vlees, smaakvol, handig verpakt. Prettig idee waar het vlees vandaan komt en hoe het bij ons komt. Zo hebben we ook 'koop een kip' in de vriezer liggen.

Klantenbeoordeling: De site is heel duidelijk, je weet precies wat je gaat krijgen. Je wordt onwijs goed op de hoogte gehouden, dus je weet wat er achter de schermen gebeurd. De levering was netjes en volgens afspraak. Het vlees is echt fantastisch. Je proeft dat er geen conserveringsmiddelen in zitten, het is heel “vol” vlees met onwijs veel smaak. Wij zijn fan. Snel weer bestellen!

Klantenbeoordeling: Zaterdag de eerste biefstuk en vanavond gehaktschotel klaargemaakt. Hemels vlees is nog te eenvoudig uitgedrukt. Voor ons in ieder geval NOOIT meer supermarkt vlees.

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!