Special Pakket
8,4 KG CHAROLAIS VLEES

Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. We verwerken de stooflappen, zondag rollade, runder poulet en riblab dan in extra gehakt producten. Zoals merquez worstjes en extra hamburgers. Lekker makkelijk voor op de BBQ!

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten en een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je € 139,95 voor 8,4 KG Charolais vlees (gekoeld bezorgd). 30 maaltijden voor € 139,95 is € 4,67 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,34 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Charolais rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Special: Unieke Nederlandse Charolais

Charolais vlees kan concurreren met het beste vlees ter wereld. Niet alleen qua smaak, maar ook wat marmering en malsheid betreft. Het vlees is mals en mild. En door de natuurlijke voeding & kruiden bijzonder smaakvol.

In Frankrijk staat het vlees goed bekend. Zo kookt 3 Michelin sterren chef Georges Blanc in zijn nieuwe restaurant uitsluitend met Black Angus en Charolais runderen. Probeer dus nu eenmalig Nederlandse Charolais vlees!

  • Boer Sander van der Linden
  • Charolais & Gasconne koeien in Baambrugge
  • Charolais koeien in Baambrugge
  • Charolais koe met boer Sander
  • De stal van boerderij Lindenhoff
  • Charolais koeien in de stal

De Charolais is een van de oudste rundveerassen ter wereld. Het ras vindt haar oorsprong in midden Frankrijk. Franse Charolais koeien dragen het Terroir-label. Dit kwaliteits label van de Franse overheid wordt alleen gegeven aan de allerbeste Franse producten. Omdat het vlees zo geliefd is bij de Fransen, is het weinig buiten Frankrijk te krijgen.

Daarom zijn we trots om een koppel aan te kunnen bieden! Onze Charolais komen uit Nederland, en hebben hun hele leven op de Friese weide gelopen. De dieren staan nu al weer enige tijd bij boerderij Lindenhoff, onder de zorg van boer Sander van der Linden.

Het vlees is door zijn vetbedekking en goede vetdooradering zeer lekker en zoet van smaak. Bestel snel, want we hebben er maar een paar!Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!