Premium Pakket
6,3 KG RUNDVLEES
6,3 KG BBQ RUNDVLEES

Beschrijving

Dit rundvleespakket komt van dubbeldoel rassen, oftewel koeien die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk dan melkrassen en wat minder vlees dan vleesrassen (deze gebruiken we voor het Luxe Pakket en Bio Luxe Pakket). Door de natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief stuk vlees met een mooie vervetting.

Dit pakket kost €99,95 voor ca. 6,3 KG vlees (€15,87 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 27 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €1,85 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merquez worstjes, Thaise hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost €99,95 voor ca. 6,3 KG vlees (€15,87 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 27 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €1,85 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!