Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

Dit vleespakket komt van dubbeldoel rassen die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk en wat minder vlees. Ze zijn minder veredeld waardoor ze door de rustige manier van groeien een mooi stukje vlees geven en mooi vervetten.

Dit pakket kost je € 99,95 voor ca. 6,7 kilo vlees. 28 maaltijden voor € 99,95 is € 3,56 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 1,78 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Classic Pakket
6,7 KILO HEERLIJK VLEES
€99,95
3,5 Kilo 3,5 Kilo 6,7 Kilo

Gratis gekoeld thuisbezorgd
Past in één vriesvak
Maar € 1,78 per maaltijd
Vlees door klanten beoordeeld met een 9,8
Mogen we je ergens mee helpen?
Onze Rebecca & Paul staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!