Classic Pakket
6,7 KILO HEERLIJK VLEES

Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. We verwerken de stooflappen en de hachee/poulet dan in extra gehakt producten. Zoals merquez worstjes en mini hamburgers. Lekker makkelijk voor op de BBQ!

Dit vleespakket komt van dubbeldoel rassen die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk en wat minder vlees. Ze zijn minder veredeld waardoor ze door de rustige manier van groeien een mooi stukje vlees geven en mooi vervetten.

Dit pakket kost je € 99,95 voor ca. 6,7 kilo vlees. 27 maaltijden voor € 99,95 is € 3,70 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 1,85 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!