Beschrijving

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten en een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je € 139,95 voor 8,4 KG vlees (gekoeld bezorgd). 28 maaltijden voor € 139,95 is € 4,99 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,49 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Special: Rustique de France Aubrac

Aubrac is 1 van de 3 rustique de France rassen. Jullie kennen de Gasconne al en nu mogen we je ook voorstellen aan de Aubrac! Rustique de France betekent dat de rassen niet gemanipuleerd zijn. Oorspronkelijke rassen waaraan niet geklooid of gemanipuleerd is. Zoals het hoort!

De Aubrac vind haar oorsprong in zuid Frankrijk. De dieren worden niet bijzonder groot. Ze hebben geen geboorte problemen en kunnen daarom goed gehouden worden.

Onze dieren komen van een Nederlandse boer in Frankrijk. Ze hebben daar hun hele leven buiten gelopen. Deze boerderij is helaas opgeheven. Het beste nieuwe thuis voor de dieren was volgens de boer bij onze boer Ben! Sinds enkele maanden zijn de dieren bij boer Ben in Baambrugge. De koeien zijn tussen de 6 en 7 jaar oud.

De structuur van het vlees is heel fijn en vergelijkbaar met dat van de Gasconne. Het heeft een natuurlijke en oorspronkelijke smaak. Het vlees houdt mooi de smaak van het gegeten gras en kruiden vast. Sommige Franse chefs zweren bij dit heerlijke vlees. Zoals drie sterren chef Michel Bras. Hij kookt uitsluitend met het heerlijke Aubrac vlees. Zeker het proberen waard dus. Speciaal voor de culinaire lekkerbekken.

  • Aubraq Koe Ben te Voortwis
  • Aubraq Koe Ben te Voortwis
  • Aubraq Koe Ben te Voortwis

Hoe worden de dieren vervoerd?


Reviews


Special Pakket
8,4 KG DELUXE AUBRAC VLEES
€139,95
Gekoeld bezorgd in Nederland
Uniek vlees van Aubrac koeien
Nu tijdelijk verkrijgbaar!
Extra stukken snijvlees (bijv: Côte de Boeuf)
Maar € 2,49 per maaltijd
Vlees door klanten beoordeeld met een 9,6

Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!