Goed BBQ vlees op je barbecue, het hele seizoen!

Helaas zijn alle koeien van deze actie verkocht! Maar niet getreurd, onze Classic, Luxe en Bio koeien zijn ook heerlijk op de BBQ! Eet dus goed vlees op je BBQ, het hele seizoen! Met een voorraad goed en traceerbaar BBQ vlees in je vriezer, kan je lekker snel schakelen als het ineens mooi weer wordt.Beschrijving

Ben je op zoek naar bijzonder vlees voor op de BBQ? Kies dan voor Gasgonne Dry-Aged. Dit fantastisch smaakvolle vlees is perfect voor een zomerse barbecue. Deze koeien zijn normaal gesproken alleen voor de top van de top in de Nederlandse horeca bedoelt. Bij hoge uitzondering mogen wij van boer Dirco een paar koeien op Koopeenkoe.nl aanbieden! Een unieke kans dus. Het pakket is uitgesneden als een luxe pakket. Je krijgt substantieel meer biefstuksoorten dan bij een Classic koe. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber. Specifiek voor Gasgonne is de karakter volle smaak van het vlees. Zeker het proberen waard!

Dit pakket kost je €134,95 voor 8,5 kilo vlees (Gratis Thuisbezorgd). 28 maaltijden voor €134,95 is € 4,80 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,40 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Over de Gasgonne

VLEES MET KARAKTER
Gasconne koeien zijn Franse bergrunderen. Het is een oud ras, dat minder veredeld is en op natuurlijke wijze is gegroeid. Het vlees van koninginnen van de Pyreneeën heeft een mooie donkere kleur en een prachtig diepe smaak heeft. De dieren staan bij Boer Dirco, van boerderij Lindenhoff. Vele Michelin-Ster-Restaurants bereiden zijn vlees. Echt het neusje van de zalm.

DRY AGED
We rijpen ze daarbij ook nog een week langer dan normaal - vandaar Dry Aged. Dat doen we om een extra rijke smaak aan het vlees te geven, speciaal voor op de BBQ. Het is mals, maar heeft een bite en zorgt voor extra smaak in je mond omdat je er met aandacht op moet kauwen. Door goed op vlees te kauwen neem je de smaak veel beter op.

ONZE GASCONNES
De Gasconne is een ‘Race Rustique’, een ras dat nooit gekruist is voor betere prestaties, en daarom een echt slowfood ras. De Gasconne wordt sinds 1986 in Baambrugge gefokt. De dieren eten een variëteit van meer dan veertig soorten gras, aangevuld met natuurlijke bijvoeding die bestaat uit meerdere lokale graansoorten. De dieren lopen buiten als het weer dit toelaat, en anders in ruime, open stallen op stro. Het vlees wordt drie weken droog gerijpt op het been in afgesloten klimaatkamers. Hierdoor verdwijnt het overige vocht uit het vlees en intensiveert de smaak, ook wordt het vlees hierdoor malser.

CHEF’S KEUZE
Chefs uit heel Nederland kiezen voor de Gasgonne runderen van Lindenhoff. Het vlees is beter, lekkerder en de dieren hebben een gewoon leven gehad.

Gasgonne boer & boerin Gasgonne koeien in de wei Gasgonne boer Dirco te Voortwis


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!