Special Pakket
8,5 KILO GASCONNE VLEES

Beschrijving

Ben je op zoek naar bijzonder vlees voor op de BBQ? Kies dan voor Gasconne Grass-Fed. Dit fantastisch smaakvolle vlees is perfect voor een zomerse barbecue. Deze koeien zijn normaal gesproken alleen voor de top van de top in de Nederlandse horeca bedoelt. Bij hoge uitzondering mogen wij van boer Ben een paar koeien op Koopeenkoe.nl aanbieden! Een unieke kans dus. Het pakket is uitgesneden als een luxe pakket. Je krijgt substantieel meer biefstuksoorten dan bij een Classic koe. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber. Specifiek voor Gasconne is de karakter volle smaak van het vlees. Zeker het proberen waard!

Dit pakket kost je € 139,95 voor 8,5 kilo Gasconne vlees (gratis thuisbezorgd). 30 maaltijden voor € 139,95 is € 4,67 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,34 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Gasconne rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Special: Grass-Fed Gasconne

VLEES MET KARAKTER
Gasconne koeien zijn Franse bergrunderen. Het is een oud ras, dat minder veredeld is en op natuurlijke wijze is gegroeid. Het vlees heeft een mooie donkere kleur en een prachtig diepe smaak heeft.

  • Boer Ben te Voortwis Baambrugge
  • Grijze Gasconne La Reine koeien
  • Gasconne koeien Baambrugge
  • De Hoort Lindenhoff
  • Gasconne in stal
  • Close up Gasconne koe
  • Stal Boerderij Lindenhoff
  • Boer Ben te Voortwis met koe
  • Koeien in de wei
  • Gasconne runderen
  • Gasconne runderen in Baambrugge

ONZE GASCONNES
De Gasconne is een ‘Race Rustique’, een ras dat nooit gekruist is voor betere prestaties, en daarom een echt slowfood ras. De Gasconne wordt sinds 1986 in Baambrugge gefokt. De dieren eten een variëteit van meer dan veertig soorten gras, aangevuld met natuurlijke bijvoeding die bestaat uit meerdere lokale graansoorten. De dieren lopen buiten als het weer dit toelaat, en anders in ruime, open stallen op stro. Het vlees wordt drie weken droog gerijpt op het been in afgesloten klimaatkamers. Hierdoor verdwijnt het overige vocht uit het vlees en intensiveert de smaak, ook wordt het vlees hierdoor malser.

CHEF'S KEUZE
Chefs uit heel Nederland kiezen voor de Gasconne runderen van Lindenhoff. Het vlees is beter, lekkerder en de dieren hebben een gewoon leven gehad.



Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!