Special Pakket
8,4 KG GASCONNE RUNDVLEES
8,4 KG BBQ GASCONNE RUNDVLEES

Beschrijving

Ons special koe vleespakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je €139,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€16,66 per KG) en wordt gekoeld bezorgd! Het pakket bevat 30 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,33 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merquez worstjes, Thaise hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit barbecue pakket kost je €139,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€16,66 per KG) en wordt gekoeld bezorgd! Het pakket bevat 32 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,19 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Special: Nederlandse Gasconnes

HOE OUDER DE KOE, DES TE SMAAKVOLLER HET VLEES
Er zijn vier zaken die de smaak en kwaliteit van het vlees bepalen: leeftijd, ras, voeding en de levensomstandigheden van het dier. De Gasconnes van boer Wim zijn tussen de 3 en 10 jaar oud. Het vlees heeft een mooie donkere kleur en een prachtig diepe smaak. Want hoe ouder de koe, hoe smaakvoller het vlees. Dit komt doordat deze bergrunderen meer tijd krijgen om te eten en bewegen. Hierdoor ontwikkelen ze meer vet en spier, en krijgt het vlees een vollere smaak. Gelukkig is er qua bereiding geen verschil met vlees van jongere koeien. Alles is te bereiden zoals in de basisbereidingen op de recepten pagina staat.

WET-AGED
Het vlees van deze Gasconnes is “wet-aged” (oftewel nat gerijpt). Dit betekent dat het vlees 21 dagen in totaal kan rijpen in het vacuüm. Dit rijpingsproces is onmisbaar voor de beste smaak en malsheid. Natuurlijke enzymen breken bij een temperatuur van boven de 1 graden Celsius de celwanden van het vlees af, waardoor het mals en zacht van structuur wordt. Daarnaast verbetert de smaak door dit proces, en ook doordat het percentage vocht in het vlees afneemt. Het vlees wordt intenser en voller van smaak zoals sommigen dat van vroeger nog gewend zijn.

ONZE GASCONNES
De Gasconne is een Race Rustique, oftewel een ras dat nooit gekruist is voor betere prestaties. Deze Gasconnes worden sinds 2011 in Eemnes gefokt, waar ze afgemest worden volgens een eigen recept met alleen natuurlijke producten, zonder soja. De dieren eten alleen kruidenrijk gras en hooi. Ook lopen de dieren buiten als het weer dit toelaat, en anders in ruime, open stallen.

CHEF’S KEUZE
Chefs van over de hele wereld kiezen voor runderen die ouder zijn. Het vlees is vaak beter, lekkerder en de dieren hebben een gewoon leven gehad. René Redzepi van Noma in Denemarken is altijd een voorvechter geweest van ouder vlees. Het is donkerder, smakelijker en beter te gebruiken voor een gerecht wat het niveau van een tweesterrenrestaurant kan halen.


Reviews
Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.500+ reviews

Klantenbeoordeling:
Koop een koe levert heerlijk vlees. Wat een verschil met wat we voorheen aten. Het vlees zit vacuüm verpakt blijft super smakelijk na het invriezen. Ik bestel regelmatig een pakket. Wordt s’avonds netjes afgeleverd. Topkwaliteit voor een goede prijs.

Klantenbeoordeling:
Open communicatie, je weet in het proces precies waar je koe is. Tijdstip aflevering kun je zelf bepalen. Heel fijn en lekker.

Klantenbeoordeling:
Duidelijke communicatie over wanneer de koe/ de kippen verkocht waren en wanneer het pakket geleverd zou worden. Fijn dat je zelf moment kan kiezen! Levering was precies op tijd. En het product is weer top kwaliteit! En natuurlijk ook fijn dat de dieren een goed leven gehad hebben...

Klantenbeoordeling:
Heerlijk vlees! Alles keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. Als je dit eenmaal gegeten hebt wil je nooit meer vlees uit de supermarkt.

Klantenbeoordeling:
Prima vlees, keurig en handig verpakt, stipte aflevering; tsja, wat wil je nog meer? Gewoon, klasse!

Bekijk alle Google reviews (2.500+)Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!