Special Pakket

Beschrijving

Ons Special Pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merguez worstjes, tropische hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit barbecue pakket kost je voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

De keuze van chef Geert Burema

Graag stellen je voor aan een chef! Geert Burema van Restaurant Merkelbach in Amsterdam. Geert houdt van puur en oorspronkelijk eten. Hij maakt gebruik van interessante, heerlijke en eerlijke producten voor bijzondere en smaakvolle gerechten.

Iemand die van goed, natuurlijk, lekker eten houdt dus. Net als jij! Waarom vertellen we je over Geert? Omdat hij fan is van Gasconne! Al jaren kookt hij exclusief met het vlees van Ben's Gasconne koeien! We geven het woord aan Geert:

"Onze keuze voor Ben's Gasconne's is in eerste instantie om de smaak en kwaliteit. Het vlees heeft een fijne draad en is mooi dooraderd. De smaak is heel fijntjes. Het is best moeilijk om het te omschrijven.

We hebben lange tijd met hele dieren gewerkt, en dan kwam ik altijd mijn eigen koe uitzoeken. Ik kook nu al bijna 30 jaar met Gasconne en ben inmiddels bevriend met familie Te Voortwis.

Voor Merkelbach is het heel belangrijk dat we weten waar onze producten vandaan komen. Dat gaat soms best wel ver. We willen bijvoorbeeld weten hoe de dieren gevoerd zijn en hoe ze behandeld worden. Alleen zo kunnen we een kwaliteit en duurzaamheid controle doen.

Wij staan volledig achter de manier waarop Ben zijn dieren houdt. De manier waarop de stal is ingericht en de manier waarop ze in rust geslacht worden in kleine slachthuizen. Dat is belangrijk.

En de bereiding? Wij maken al heel lang Gasconne sukade. Het vlees wordt heel langzaam gegaard. Dat maakt een zeer gesmaakt stuk vlees. Veel biefstukdelen gebruiken we voor filet prepare, een soort steak tartaat. Het is echt heerlijk."

- Geert Burema, Merkelbach

Wil je van dit heerlijke vlees genieten? Dan kun je 2 dingen doen: 1. Bestel direct een pakket en kook thuis de sterren van de hemel. 2. Ga lekker eten bij Geert! Maak een reservering op Restaurantmerkelbach.nl

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Uitstekende communicatie over hoe de bestelling ervoor staat. Opties om de levering aan te passen. Heerlijk smaakvol rundvlees. Ik hoef geen supermarktvlees meer. Leuke is dat je stukken vlees krijgt waar je zelf een recept omheen gaat verzinnen (bv de bavette). Ik eet nu met meer diversiteit. Aanrader!

Klantenbeoordeling: Koop al jaren alleen maar vlees via koop een koe. Goed, verantwoord en lekker vlees.

Klantenbeoordeling: One day later than expected. Notified beforehand, and made a new appointment. Delivery the next morning instead of evening. They send a post-card afterwards for the inconvenience. The first piece of meat was delicious! Can't wait to try more. Well worth the wait.

Klantenbeoordeling: "Onze" 4e koe is onderweg, (h)eerlijk vlees, smaakvol, handig verpakt. Prettig idee waar het vlees vandaan komt en hoe het bij ons komt. Zo hebben we ook 'koop een kip' in de vriezer liggen.

Klantenbeoordeling: De site is heel duidelijk, je weet precies wat je gaat krijgen. Je wordt onwijs goed op de hoogte gehouden, dus je weet wat er achter de schermen gebeurd. De levering was netjes en volgens afspraak. Het vlees is echt fantastisch. Je proeft dat er geen conserveringsmiddelen in zitten, het is heel “vol” vlees met onwijs veel smaak. Wij zijn fan. Snel weer bestellen!

Klantenbeoordeling: Zaterdag de eerste biefstuk en vanavond gehaktschotel klaargemaakt. Hemels vlees is nog te eenvoudig uitgedrukt. Voor ons in ieder geval NOOIT meer supermarkt vlees.

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!