Gemakspakket

Nieuw: Het Gemakspakket

Dit super makkelijke pakket is DE basis voor elke keuken. Zorg dat je altijd lekker vlees in huis hebt van dieren die een goed leven hebben gehad. In het Gemakspakket vind je gehakt, hamburgers, worstjes en heel veel steaks. In de vriezer is het pakket 12 maanden houdbaar. Zorg dus dat je altijd genoeg vlees in je vriezer hebt liggen, en bestel nu een Gemakspakket.

  • Super Makkelijk
  • Het pakket bestaat uit 4 producten die allemaal direct in de pan kunnen. Even kort braden, en op het bord!
  • Super Betaalbaar
  • Kies al voor super vlees vanaf €1,44 per maaltijd. Goed, duurzaam en gezond vlees hoeft niet duur te zijn!
  • Super Duurzaam
  • Jouw vlees komt van de meest duurzame boerderijen, waar de dieren een goed leven hebben gehad.
  • Super Gezond
  • Het vlees bevat geen e-nummer, kleurstoffen of andere rare toevoegingen. Je krijgt 100% natuurlijk vlees, zoals het hoort.

Meer informatie

Dit rundvleespakket komt van dubbeldoel rassen, oftewel koeien die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk dan melkrassen en wat minder vlees dan vleesrassen (deze gebruiken we voor het Koe Pakket Luxe en Koe Pakket Luxe Bio). Door de natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief stuk vlees met een mooie vervetting.

Het pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat vlees voor maaltijden voor 1 persoon. Dat is dus per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Voor een een persoonshuishouding zijn de 2 kilo pakketten met keuze mogelijkheid een uitkomst.

Klantenbeoordeling: Super mooi concept! Je wordt van begin tot eind goed geïnformeerd. En het vlees is heerlijk 😋 je gaat nooit meer naar de supermarkt om vlees te kopen!

Klantenbeoordeling: Heerlijk vers vlees zowel de kip als de koe. De smaak is echt veel beter dan wat bij de slager of supermarkt vandaan komt. Goed verpakt in mooie porties. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Een echte aanrader!!

Klantenbeoordeling: Simpelweg super! H(eerlijk) vlees rechtstreeks van de boer bij je thuis binnen enkele weken. Een mooi origineel concept waarbij duurzaamheid, kwaliteit, service, goede informatie en klantcontact centraal staan.

Klantenbeoordeling: Keuze uit meerdere pakketten (grote en kleine met keuze in (deel) samenstelling), makkelijk verpakt (vacuüm) met een goede smaak en structuur. Een lap vlees blijft een lap vlees (krimpt niet vanwege toegevoegd water). Kortom een aanrader.

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!