Kerst bij Koopeenkoe.nl

Feest op tafel

Steel de show met onze ultieme kerstspecials. Vóór kerst bij jou bezorgd.

Laat je verrassen door het gemak en de smaak van het mooiste vlees uit eigen land. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze kerstspecials van dit jaar. Deze zijn tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij!

Panklare Kalkoen Pakket €69,95

De panklare kalkoen is gemakkelijk te bereiden met de bijgeleverde instructies. Ook ontvang je een heerlijke, gratis winter rub om je kalkoen mee in te smeren en een gratis thermometer.

Panklare kalkoen
€8,74 p.p. 8 pers.
Gevulde Kalkoen Pakket €99,95

Deze kalkoen is traditioneel gevuld en gemakkelijk te bereiden met de bijgeleverde instructies en gratis thermometer. Het enige wat je hoeft te doen is de kalkoen in te smeren met boter en het in de oven te doen.

Gevulde kalkoen
€10,00 p.p. 10 pers.
Gevulde Kippen Pakket €79,95

De royaal gevulde kerstkippen van boer Bart wil je niet missen. Ieder pakket bevat niet één maar twee heerlijke, ovenklare kippen. Ze zijn ook nog eens super makkelijk te bereiden en passen tegelijkertijd in de oven.

Gevulde kippen
€9,99 p.p. 4-8 pers.
Wagyu Pakket €149,95

's Werelds meest exclusieve rundvlees kan deze kerst op jouw tafel geserveerd worden. Naast het heerlijke vlees krijg je deze kerst ook een bijzonder product van ons kado: de ambachtelijke sojasaus van Tomasu (t.w.v. €12,50).

Wagyu rundvlees
€4,69 p.p. 2-4 pers.

Vlees met
100% garantie

Niet goed? Geld terug. Zo simpel is het gewoon. Bestel dus met een gerust hart, en ga volvertrouwen het kerstseizoen in.

Smaak garantie

Van het dierenvoer tot de bijgeleverde producten in de pakketten, aan alles is gedacht voor de ultieme smaakbeleving en een onvergetelijk kerstdiner!

Geen stress garantie

Al onze kerstspecials worden ruim vóór kerst in week 49 t/m 51 in gekoelde busjes bij jou thuisbezorgd. Kunnen we je ergens mee helpen? Bel of mail ons.

Gemaksgarantie

In alle pakketten vind je makkelijk te bereiden vleesstukken en duidelijke bereidingstips zodat je niet urenlang in de keuken bezig hoeft te zijn.

Beste leven garantie

Onze boeren zijn dol op hun dieren. Ze geven de dieren gezonde voeding en royaal de ruimte om rustig te leven op duurzame, Nederlandse boerderijen.

Reviews

KERSTBOEREN

Dankzij deze helden kun jij deze kerst met een goed geweten genieten van heerlijk vlees.

Geert en Jitze Peenstra

WAGYU BOEREN

Boeren Geert en Jitze Peenstra hebben een prachtige natuurinclusieve boerderij. De familie Peenstra geeft niet alleen ontzettend veel om het welzijn van hun koeien, maar ook om het bevorderen van de natuur en het leven om de boerderij heen.

Lees verder over de boeren

Anton Jacobs

KALKOEN BOER

Een goede boer, die vol liefde voor zijn dieren zorgt. Daar tekenen wij voor. En dat vonden we in Anton Jacobs! Samen met Anton zijn we het avontuur aangegaan om kalkoenen op een nieuwe manier te houden. Anton noemt het pionieren. Wij vinden het vooral erg leuk.

Lees verder over de boer

Bart Kok

KIP BOER

Graag stellen we je voor aan Bart Kok! Boer op boerderij De Polderhoenerhof in Lelystad. De boerderij werkt al 25 jaar biologisch en was bij de start in 1988 het eerste biologische kippenmestbedrijf in Nederland! Bart heeft kippen van de Polderhoen en Zwartpoot rassen.

Lees verder over de boer


Reviews:

Klantenbeoordelingen:

Zeer goed 4.8/5.0

Geef een koe kado!

Geef een koe kado!

koepon

Bekijk ook onze andere dieren!