Beschrijving

We kunnen ons voorstellen dat 6,7 kilo rundvlees in één keer wel veel is. Daarom dit kleine Classic pakket. Zo kun je voor € 59,95 (gratis thuisbezorgd) proeven van het prachtigste gerijpte rundvlees en dan weet je weer hoe rundvlees moet smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote pakket en wil je nooit meer anders. Hiernaast zie je wat er in dit pakket zit. PROBEER HET EN GENIET VAN EERLIJK RUNDVLEES!

13 maaltijden voor € 59,95 is € 4,61 per maaltijd, dit pakket (ca. 3,5 kg) is gebaseerd op 2 personen, dat is dus € 2,30 rundvlees per persoon per maaltijd. Goed rundvlees hoeft dus niet duur te zijn!

NieuwStel nu gratis de gehaktproducten samen! We verwerken het gehakt zoals jij dat wilt. Worstjes, hamburgers of gewoon gehakt. De keuze is aan jou. De hamburgers zijn per 2 verpakt, de worstjes per 4. Bij het kleine classic pakket mag je in totaal 6 pakketjes kiezen.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!