Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

We kunnen ons voorstellen dat 6,7 kilo rundvlees in één keer wel veel is. Daarom dit kleine Classic pakket. Zo kun je voor € 59,95 (gratis thuisbezorgd) proeven van het prachtigste gerijpte rundvlees en dan weet je weer hoe rundvlees moet smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote pakket en wil je nooit meer anders. Hiernaast zie je wat er in dit pakket zit. PROBEER HET EN GENIET VAN EERLIJK RUNDVLEES!

14 maaltijden voor € 59,95 is € 4,28 per maaltijd, dit pakket (ca. 3,5 kg) is gebaseerd op 2 personen, dat is dus € 2,14 rundvlees per persoon per maaltijd. Goed rundvlees hoeft dus niet duur te zijn!

Er van uitgaande dat je ook zo nu en dan eens kip en regelmatig vegetarisch en soms ook varkensvlees en daarnaast drie rundvlees-maaltijden per week eet, betekent dat je er dik ANDERHALVE MAAND mee kunt doen en dan is het al weer tijd om een nieuw pakket te bestellen (bestel dan maar een groot pakket, dan doe je er langer mee).

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Classic Pakket
3,5 KILO HEERLIJK VLEES
€59,95
3,5 Kilo 6,7 Kilo 6,7 Kilo

Gratis gekoeld thuisbezorgd
Past in een half vriesvak
Maar € 2,14 per maaltijd
Vlees door klanten beoordeeld met een 9,8
Mogen we je ergens mee helpen?
Onze Rebecca & Paul staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!