Classic Pakket
3,1 KG RUNDVLEES

Beschrijving

Dit rundvleespakket komt van dubbeldoel rassen, oftewel koeien die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk dan melkrassen en wat minder vlees dan vleesrassen (deze gebruiken we voor het Luxe Pakket en Bio Luxe Pakket). Door de natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief stuk vlees met een mooie vervetting.

Dit pakket kost €59,95 voor ca. 3,1 KG vlees (€19,34 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 13 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,31 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de gourmet optie verwerken onze slagers de stooflappen en poulet in extra (mini) gehakt producten, en worden de rest van de vleesstukken gehalveerd bij het snijden. Zo krijg je naast het kleinere snijvlees ook mini tartaartjes, mini hamburgers, mini Thaise burgers, mini chipolata worstjes en gehakt om gehaktballetjes mee te maken. Ideaal dus om mee te gourmetten! Dit pakket kost €69,95 voor ca. 3,0 KG vlees (€23,32 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat genoeg vlees om met 6 tot 8 personen mee te gourmetten. Dat is dus €8,74 per persoon voor een heerlijk gourmet maaltijd. Traceerbaar en smaakvol rundvlees om mee te gourmetten hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!