Koe in weiland

Koop een koe

In plaats van anoniem vlees uit de supermarkt

In Nederland eten we per persoon gemiddeld 77 kilo vlees per jaar. Ongeveer de helft van de Nederlanders noemt zichzelf een flexitariër. Dat ben je als je minder dan 3x per week vlees eet tijdens de warme maaltijd. Het motto van Koopeenkoe.nl is "Eet minder en beter vlees." We zijn dan ook blij om te zien dat er steeds meer Nederlanders flexitariër zijn.

De meeste Nederlanders halen hun vlees bij de supermarkt, een burger of steak van een anonieme koe en boer. Hoe de koe precies geleefd heeft is niet duidelijk, wat de koe gegeten heeft en hoe de boer zijn land en de dieren behandeld ook niet. "Goed vlees komt van een koe die goed geleefd heeft." aldus Ben te Voortwis, een van de boeren van Koopeenkoe.nl. En dat is waar! Want de voeding van de koe en de mate van stress hebben invloed op de smaak aan het vlees.

Beter vlees

Koop een koe, in plaats van anoniem vlees uit de supermarkt. Dan koop je eerlijk vlees, direct bij de boer. De boer heeft de ruimte en tijd om zijn dieren en het land goed te behandelen. Hij voedt zijn dieren met vers gras en kruiden vanuit de wei, hij geeft ze liefde en ruimte voor een stressloos leven. Dit geeft niet alleen een beter gevoel tijdens het eten van het vlees, maar ook een betere smaak. Koopeenkoe.nl levert kwaliteitsvlees, dat met liefde voor het dier en de natuur is geproduceerd. We slachten pas als de hele koe verkocht is en laten het vlees rijpen. Ook na de slacht wordt er goed met het vlees omgegaan, niks wordt weggegooid. In onze vleespakketten vind je al het vlees van de koe.

Kies jouw pakket

Van simpele pakketten met 4 vleesstukken tot Luxe Pakketten met 15 vleesstukken, we hebben voor iedereen wat!

Liever bio?

We hebben ook pakketten van biologische koeien. Klik op Aan en bestel een biologisch pakket!

NIEUW: Combipakket

Combi Pakket

 • Perfect voor: een voorraad kip & rundvlees
 • Met: steaks, burgers, kipfilets en meer
 • Voldoende voor: 21 maaltijden voor 2 pers.
100%
Organic Cow

Koe & Kip in één pakket!

 • Gloednieuw: het beste van koe en kip in één pakket!
 • Contactloos & gekoeld bezorgd in Nederland
 • Past in een halve vrieslade
 • Handig per maaltijd verpakt
 • Hier is ie dan! Ons eerste combinatie pakket: KOE & KIP! Speciaal op jullie verzoek hebben wij een pakket samengesteld van 3 kg rundvlees en 2 kg kippenvlees.

  In het combi pakket zit een kleinere versie van Premium Koe Pakket en daar hebben we 2 kippen aan toegevoegd. 12 mooie en diverse producten met de kwaliteit en smaak die je van ons gewend bent!

  Zo heb je altijd goed vlees in huis voor een heerlijke maaltijd. Rundergehakt voor in een pasta, een kipfilet voor in een curry of een boterzachte biefstuk, je grijpt nooit meer mis!