Beschrijving

bio certificaat Ons biologisch luxe vlees pakket bestaat uit topvlees van goed verzorgde biologische koeien. Het komt van goede boerderijen die niet alleen biologisch zijn, maar ook op andere gebieden duurzaam bezig zijn. Bijvoorbeeld door samenwerkingen met de Vogelbescherming en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. De koe rassen zijn specifieke vlees rassen die substantieel meer biefstuksoorten geven. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber.

Dit pakket kost je € 149,95 voor 8,5 kilo biologisch vlees (gratis thuisbezorgd). 30 maaltijden voor € 149,95 is € 4,99 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,49 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn.

NieuwStel nu gratis de gehaktproducten samen! We verwerken het gehakt zoals jij dat wilt. Worstjes, hamburgers of gewoon gehakt. De keuze is aan jou. De hamburgers zijn per 2 verpakt, de worstjes per 4. Bij het bio luxe pakket mag je in totaal 14 pakketjes kiezen.

De gewichten vermeld bij alle stukken bio-vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken bio-vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!