Koe Pakket Luxe Bio

Beschrijving

Ons biologisch vleespakket bestaat uit topvlees van goed verzorgde biologische koeien. Het komt van boerderijen die niet alleen biologisch zijn, maar ook op andere gebieden duurzaam bezig zijn. Bijvoorbeeld door samenwerkingen met de Vogelbescherming en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. Het vlees komt van echte vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die niet zijn gemolken en nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten dan de dubbeldoel rassen (deze gebruiken we voor het normale Koe Pakket) zoals een côte de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber!

Dit pakket kost voor biologisch vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Echt heerlijk, eerlijk vlees! Wij kopen niets anders meer. Nu al 9 pakketten geproefd en dol enthousiast. De smaak is echt goed! Ik verdiep me natuurlijk wel even in de beste bereidingswijze.

Klantenbeoordeling: Fantastische ervaring en een uniek product.Echt een prachtige oplossing om direct bij de boer een biologisch verantwoord prachtig product te kopen. Alle tussenhandel en retailers uit de keten en direct digitaal bestellen bij de boer. Volledig op de hoogte gehouden wanneer het prachtige vlees geleverd wordt, perfecte service.

Klantenbeoordeling: We eten niet vaak vlees, maar als we het eten moet het goed zijn! En dat is het!!! Heerlijk!

Klantenbeoordeling: Voor het eerst een biologisch pakket besteld. We hebben de ossenhaas, de hamburgers en de chipolata worstjes al gegeten en wij vinden het heerlijk. Heel fijn dat we op deze manier goed vlees kunnen bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en daarna wordt het pakket pico bello thuisbezorgd. Wij zullen dit nu blijven bestellen en vinden het fijn dat er boeren zijn die nog hart hebben voor de dieren.

Klantenbeoordeling: Via een heldere site is het makkelijk biologisch vlees bestellen. Ze hebben een top manier van informeren en je weet precies wat je mag verwachten. Het vlees werd perfect gekoeld en netjes verpakt afgeleverd. Inmiddels hebben we een paar keer van het heerlijke biologische rundvlees genoten. Dit is een blijvertje!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!