Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ bio pakket een BBQ bio pakket te laten maken. In de herfst en winter staat deze optie uit. Maar niet getreurd, natuurlijk is een gedeelte van het vlees in het gewone pakket ook geschikt om het hele jaar door te barbecueën!

bio certificaat Ons biologisch luxe vlees pakket bestaat uit topvlees van goed verzorgde biologische koeien. Het komt van goede boerderijen die niet alleen biologisch zijn, maar ook op andere gebieden duurzaam bezig zijn. Bijvoorbeeld door samenwerkingen met de Vogelbescherming en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. De koe rassen zijn specifieke vlees rassen die substantieel meer biefstuksoorten geven. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber.

Dit pakket kost je € 139,95 voor 8,5 kilo biologisch vlees (gratis thuisbezorgd). 28 maaltijden voor € 139,95 is € 4,90 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,45 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken bio-vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken bio-vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Bio Luxe Pakket
8,5 KILO BIOLOGISCH VLEES
€139,95
Gratis gekoeld thuisbezorgd
Luxe vlees van speciale vleesrassen
100% Biologisch gecertificeerd
Extra stukken snijvlees (bijv: Cote de Boeuf)
Maar € 2,45 per maaltijd
Vlees door klanten beoordeeld met een 9,8
Mogen we je ergens mee helpen?
Onze Rebecca & Paul staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!