LUXE PAKKET Bio

Beschrijving

Ons biologisch vleespakket bestaat uit topvlees van goed verzorgde biologische koeien. Het komt van boerderijen die niet alleen biologisch zijn, maar ook op andere gebieden duurzaam bezig zijn. Bijvoorbeeld door samenwerkingen met de Vogelbescherming en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. Het vlees komt van echte vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die niet zijn gemolken en nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten dan de dubbeldoel rassen (deze gebruiken we voor het Premium Pakket) zoals een côte de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber!

BBQ Uitsnijding

In de zomer maanden verwerken onze slagers de stooflappen en runder poulet in extra gehakt producten. Zo krijg je extra gehakt opties in je pakket, waaronder tropische hamburgers en merguez worstjes. Lekker makkelijk voor op de BBQ! Wil je helemaal geen stoofvlees? Kies dan voor een Bio Premium Pakket.

Dit pakket kost voor biologisch vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
3.500+ reviews

Klantenbeoordeling: Al mogen genieten van een luxe-pakket en een bbq-pakket. Vandaag het Bio-pakket besteld. Ik kijk er alweer enorm naar uit! Wij proeven het verschil!

Klantenbeoordeling: We eten niet vaak vlees, maar als we het eten moet het goed zijn! En dat is het!!! Heerlijk!

Klantenbeoordeling: We hebben al vaker vleespakketten gekocht van koop een koe en zijn er enorm tevreden over. De laatste keren hebben we het biologische pakket gekocht en eigenlijk willen we niet meer anders. Het is eerlijk vlees, je weet waar het vandaan komt, geen verspilling en er zijn geen nare dingen mee gebeurt. Als je weinig vlees eet zoals wij doe je er maanden mee en heb je altijd iets lekkers in huis. Daarbij smaakt het zoveel beter dan supermarkt vlees. Overtuig je je vrienden ook, dan spaar je steeds €5,- korting. Echt een aanrader.

Klantenbeoordeling: Voor het eerst een pakket besteld van de Bio Limosin. We hebben de ossenhaas, de hamburgers en de chipolata worstjes al gegeten en mijn man vindt het heerlijk en ik ook. Heel fijn dat we op deze manier goed vlees kunnen bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en daarna wordt het pakket pico bello thuisbezorgd. Wij zullen dit nu blijven bestellen en vinden het fijn dat er boeren zijn die nog hart hebben voor de dieren.

Klantenbeoordeling: Na het proefpakket hebben we nu voor het BIO pakket gekozen. Vrijdagavond conform afspraak geleverd. We verheugen ons er nu al op om alles te gaan bereiden en proeven.

Bekijk alle Google reviews (3.500+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!