Luxe Pakket
8,5 KILO SUPERIEUR LUXE VLEES

Beschrijving

In de zomer maanden kan je ervoor kiezen om door onze slagers van je ‘gewone’ pakket een BBQ pakket te laten maken. We verwerken de stooflappen, zondag rollade, runder poulet en riblab dan in extra gehakt producten. Zoals merquez worstjes en extra hamburgers. Lekker makkelijk voor op de BBQ!

Onze luxe koe vlees pakket bestaat uit topvlees van echte vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die niet zijn gemolken en nauwelijks zijn veredeld. Deze geven substantieel meer biefstuksoorten. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber.

Dit pakket kost je € 129,95 voor 8,5 kilo vlees (gratis thuisbezorgd). 30 maaltijden voor € 129,95 is € 4,33 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,16 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!