Luxe Pakket
8,4 KG LUXE RUNDVLEES
8,4 KG LUXE BBQ RUNDVLEES

Beschrijving

Dit luxe rundvleespakket bestaat uit topvlees van echte vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die niet zijn gemolken en nauwelijks zijn veredeld. Deze rassen geven substantieel meer biefstuksoorten dan de dubbeldoel rassen (deze gebruiken we voor het Premium Pakket) zoals een côte de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber!

Dit pakket kost €129,95 voor 8,4 KG vlees (€15,47 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 31 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,10 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merquez worstjes, Thaise hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost €129,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€15,47 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 32 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,03 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!