Beschrijving

Onze luxe koe vlees pakket bestaat uit topvlees van echte vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die niet zijn gemolken en nauwelijks zijn veredeld. Deze geven substantieel meer biefstuksoorten. Bijvoorbeeld een cote de boeuf, bavette en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber.

Dit pakket kost je € 129,95 voor 8,5 kilo vlees (gratis thuisbezorgd). 30 maaltijden voor € 129,95 is € 4,33 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,16 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Goed rundvlees hoeft niet duur te zijn.

NieuwStel nu gratis de gehaktproducten samen! We verwerken het gehakt zoals jij dat wilt. Worstjes, hamburgers of gewoon gehakt. De keuze is aan jou. De hamburgers zijn per 2 verpakt, de worstjes per 4. Bij het luxe pakket mag je in totaal 14 pakketjes kiezen.

Over de koe: Simmentaler
De Parel van de alpen

Het Simmentaler ras is een oorspronkelijk uit Berner Oberland, Zwitserland afkomstige koe. Deze bergkoe heeft een geel/rood bonte vacht en is herkenbaar aan de witte kop. De Simmentaler koe stond daarom ook model voor de Milka koe. Het ras bestaat al sinds de middeleeuwen. Het vlees is mals, sappig en heeft een subtiele marmering van kleine vetlijntjes die wegsmelten tijdens het bakken. De dieren eten veel kruiden waardoor het vlees karaktervol van smaak is. Een prachtige stuk vlees!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews

Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!