Special Pakket

8,4 KG MARCHIGIANA VLEES
NL

Beschrijving

Ons Special Pakket bestaat uit top rundvlees van unieke en vaak schaarse vleesrassen. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak vergeleken met de dubbeldoel koeien van ons Classic Pakket. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen!

Dit pakket kost €139,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€16,66 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 31 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,26 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merquez worstjes, Thaise hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost €139,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€16,66 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 32 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,19 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Marchigiana
Italiaanse special!

Dit Italiaans vleesras komt oorspronkelijk uit de provincie Marche. Boeren Jos, Sjaak en Dirco hebben nu tijdelijk een aantal Marchigiana’s die in Nederland geboren en getogen zijn. Top vlees van volbloed runderen die een goed leven hebben gehad, zoals je van ons gewend bent. Uiteraard met veel ruimte buiten in het weiland èn binnen in de stal. De buitengewoon fijne smaak en de lage vetconcentratie zorgen voor een heerlijk pakket met mooi geaderd vlees.

Benieuwd hoe dit bijzondere vlees smaakt? Bestel dan nu je Special Pakket voordat de beschikbare Marchigiana koeien zijn uitverkocht, we hebben er maar een paar!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews 4.8 / 5
Google Reviews 96% Positief
3.000+ reviews

Klantenbeoordeling: Uitstekende communicatie over hoe de bestelling ervoor staat. Opties om de levering aan te passen. Heerlijk smaakvol rundvlees. Ik hoef geen supermarktvlees meer. Leuke is dat je stukken vlees krijgt waar je zelf een recept omheen gaat verzinnen (bv de bavette). Ik eet nu met meer diversiteit. Aanrader!

Klantenbeoordeling: We hebben al van alles geprobeerd. Begonnen met het classic pakket, daarna een keer luxe gedaan en het BBQ pakket. Nu is ons luxe pakket bijna op en gaan we voor een goede nazomer en een BBQ pakket. Al het vlees is heerlijk, echt niet te vergelijken met supermarkt vlees. Ik ben inmiddels zo verwend dat ik in restaurants vrijwel geen vlees meer bestel omdat ik niet geloof dat dat lekkerder kan zijn!

Klantenbeoordeling: One day later than expected. Notified beforehand, and made a new appointment. Delivery the next morning instead of evening. They send a post-card afterwards for the inconvenience. The first piece of meat was delicious! Can't wait to try more. Well worth the wait.

Klantenbeoordeling: "Onze" 4e koe is onderweg, (h)eerlijk vlees, smaakvol, handig verpakt. Prettig idee waar het vlees vandaan komt en hoe het bij ons komt. Zo hebben we ook 'koop een kip' in de vriezer liggen.

Klantenbeoordeling: Echt goed vlees, perfect verpakt ook. Vaak voelt een stukje vlees van de bioindustrie wat plakkerig aan. Dat is het gevolg van de vrijgekomen stresshormonen bij het geslachte dier. Bij dit vlees totaal niet. De kwaliteit doet me denken aan vroeger, toen er nog nauwelijks sprake was van bio industrie.

Klantenbeoordeling: Zaterdag de eerste biefstuk en vanavond gehaktschotel klaargemaakt. Hemels vlees is nog te eenvoudig uitgedrukt. Voor ons in ieder geval NOOIT meer supermarkt vlees.

Bekijk alle Google reviews (3.000+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!