Dirco te Voortwis met zijn koeien

Eet minder en beter vlees

Traceerbare rundvleespakketten van de boer, bij jou bezorgd.

Online vlees bestellen

Welkom op koopeenkoe.nl. Leuk dat je ons gevonden hebt. Op de homepagina kun je op één van de twee koeien klikken en jouw deel bestellen. Je krijgt jouw deel van je koe in de vorm van een pakket. Een pakket bestaat uit alles van de koe; van worst tot biefstuk. Het pakket wordt dan gekoeld bezorgd door heel Nederland.

Vlees bestellen

Sinds 2014 verkoopt koopeenkoe.nl vlees online. Dat was een paar jaar geleden ondenkbaar, met name omdat we toen nog niet gekoeld konden vervoeren. Online vlees kopen ging ook nog niet omdat jarenlang er niemand in geloofde dat dat ooit een vlucht zou nemen, maar koopeenkoe.nl heeft de markt open gemaakt en we zijn begonnen met het verkopen van vlees via internet. Het is heel makkelijk om vlees te kopen. Gemak is belangrijk voor ons en onze klanten. Een vriezer vol met het beste vlees waarvan je weet waar het vandaan komt.

Vertrouwen

Ik kan me voorstellen dat de meeste mensen zullen denken dat ze dat een beetje eng vinden. Hoe werkt dat dan online vlees bestellen. Het vertrouwen is één van de moeilijkste dingen die er zijn in online vlees kopen. Je betaald aan een niet bekende leverancier in dit geval € 99,95 en je weet niet wat je krijgt en hoe dat bij je komt. Als je naar een slager gaat dan kan je stukje vlees aanwijzen en dan kan je dat kopen en klaar ben je. Het is zelfs meer vertrouwd om online vlees te bestellen, omdat we in staat zijn om meer te vertellen over het vlees waardoor het traceerbaar.

Duurzaam

Ons vlees is veel duurzamer omdat er geen tussenhandel meer nodig is en omdat er geen vervoer meer nodig is van de ene tussenhandelaar naar de ander tussenhandelaar. De dieren hebben ook een veel beter leven. Omdat jij weet waar je vlees vandaan komt haal je het vlees uit de anonimiteit en gaat het meer leven, wat het dierenwelzijn ten goede komt. Ook dat is een belangrijk aspect van duurzaam vlees. En de koeien komen uit Nederland

Vleespakket

Om het kopen van vlees makkelijk te maken en realiseerbaar, hebben we besloten een vleespakket te maken van het vlees van de koe. Zo gaat er niet verloren. In een pakket vind je alles van de koe, van worst tot gehakt en van entrecôte tot biefstuk. Echt heerlijk vlees. Het luxe vlees pakket is een pakket wat meer rood vlees bevat en dat komt omdat we daar koeien voor gebruiken, die daar geschikt voor zijn, zoals de Limousin

Bewijs

Hiermee is aangetoond dat het kan. Goed, eerlijk vlees online kopen zonder problemen. We werken 7 dagen per week hard om al onze klanten een goed, traceerbaar vleespakket te leveren dat goed is voor je, goed voor het dier is en goed voor je portemonnee. Online vlees bestellen is hiermee echt van de grond gekomen.

Lees hier meer over Crowdbutching

Kies jouw pakket

Van simpele pakketten met 4 vleesstukken tot luxe pakketten met 15 vleesstukken, we hebben voor iedereen wat!

Liever bio?

We hebben ook pakketten van biologische koeien. Klik op Aan en bestel een biologisch pakket!

Tijdelijk beschikbaar

Wagyu Pakket

  • 10 heerlijke producten
  • Voor een onvergetelijk kerstdiner
  • Pakketten van 3,5 KG
100%
Special cow

Wagyu Pakket

  • 10 hemelse producten
  • Beef Marbling Score van 8 t/m 10
  • Gratis Tomasu sojasaus (t.w.v. €12,50)
  • Pakketten van 3,5 KG
€149,95 Bekijk Wagyu Pakket

Het lekkerste (én duurste) rundvlees is weer beschikbaar. Zodat jij jezelf en je gasten kunt verwennen met een onvergetelijk (kerst)diner. Als de uitstekende Beef Marbling Score van dit vlees niet voldoende is, gaan we jou als Wagyu liefhebber deze kerst extra verwennen met een bijzonder kado... In je Wagyu Pakket vind je namelijk niet alleen heerlijk rundvlees uit eigen land, maar ook een fles van Tomasu (t.w.v. €12,50). Deze fles bevat 100ml ambachtelijke sojasaus van pure, lokaal geteelde ingrediënten en wordt gebrouwen in Rotterdam. Hier wordt het minimaal 24 maanden gefermenteerd in 30-50 jaar oude houten whiskey vaten. Zo ontvang je in je Wagyu pakket niet één maar twee oorspronkelijk Japanse producten die in Nederland geproduceerd zijn. Benieuwd hoe het pakket eruit ziet?

Bekijk Wagyu Pakket