vleespakket

Welkom

Online vlees bestellen bij Koopeenkoe.nl

Welkom op Koopeenkoe.nl, leuk dat je ons gevonden hebt. Eet minder en beter vlees, dat is ons motto. Wij verkopen vlees dat op een duurzame manier is geproduceerd, met liefde voor de koe. Ons vlees komt in vleespakketten, dit doen we om vleesverspilling tegen te gaan. Ook wordt een koe pas geslacht als al het vlees verkocht is. Zo voorkomen we dat een koe alleen geslacht wordt voor een paar biefstukjes.


Waar staan we voor?

Koopeenkoe.nl is bezig om de vleessector te veranderen. We willen de industrie transparant, eerlijk en duurzaam maken. Dit doen we door de consument de kans te geven om vlees direct bij de boer te kopen. Op deze manier weet je letterlijk wat je koopt. Je weet waar je vlees vandaan komt, waar de koe heeft geleefd en hoe het dier heeft geleefd. Weten dat het dier een fijn leven heeft gehad zorgt niet alleen voor een beter gevoel, maar is ook gezonder en lekkerder! De voeding en de mate van stress van de koe is van invloed op de smaak van het vlees. Door de transparantie weet je dat je vlees eet zonder toevoegingen. Onze boeren gebruiken geen chemische middelen, hormonen of antibiotica. Naast rundvleespakketten verkopen we ook pakketten van andere dieren.


Hoe werkt het?

Kies jouw pakket

Van een pakket met 10 vleesstukken tot een Luxe pakket met 17 vleesstukken of juist een combinatie van koe en kip, we hebben voor iedereen wat!

Liever bio?

We hebben ook pakketten van biologische koeien. Klik op Aan en bestel een biologisch pakket!

Tijdelijke Special

Gasconne Bio

  • 100% Grasgevoerd
  • Ideaal voor de thuischefs
  • Pakket van 8,4 KG
100%
Cow

100% GRASGEVOERD!

Grasgevoerd is gezonder voor het dier, de mens en de bodem. De Gasconnes van Klaas-Jan lopen bijna het hele jaar in een natuurgebied waar ze volop kruidenrijk gras kunnen eten. In de winter krijgen ze hooi van eigen land. Om wat voordelen op te noemen van Grasgevoerd vlees:

  • Hoger gehalte aan Omega-3 vetzuren
  • Hoger CLA (Cojugated Linoleic Acid) gehalte
  • Hoger gehalte vitamine A en E
  • En ook gewoon heel lekker!
  • Bekijk het pakket