vleespakket

Welkom

Online vlees bestellen bij Koopeenkoe.nl

Welkom op Koopeenkoe.nl, leuk dat je ons gevonden hebt. Eet minder en beter vlees, dat is ons motto. Wij verkopen vlees dat op een duurzame manier is geproduceerd, met liefde voor de koe. Ons vlees komt in vleespakketten, dit doen we om vleesverspilling tegen te gaan. Ook wordt een koe pas geslacht als al het vlees verkocht is. Zo voorkomen we dat een koe alleen geslacht wordt voor een paar biefstukjes.


Waar staan we voor?

Koopeenkoe.nl is bezig om de vleessector te veranderen. We willen de industrie transparant, eerlijk en duurzaam maken. Dit doen we door de consument de kans te geven om vlees direct bij de boer te kopen. Op deze manier weet je letterlijk wat je koopt. Je weet waar je vlees vandaan komt, waar de koe heeft geleefd en hoe het dier heeft geleefd. Weten dat het dier een fijn leven heeft gehad zorgt niet alleen voor een beter gevoel, maar is ook gezonder en lekkerder! De voeding en de mate van stress van de koe is van invloed op de smaak van het vlees. Door de transparantie weet je dat je vlees eet zonder toevoegingen. Onze boeren gebruiken geen chemische middelen, hormonen of antibiotica. Naast rundvleespakketten verkopen we ook pakketten van andere dieren.


Hoe werkt het?

Kies jouw pakket

Van simpele pakketten met 4 vleesstukken tot Luxe Pakketten met 15 vleesstukken, we hebben voor iedereen wat!

Liever bio?

We hebben ook pakketten van biologische koeien. Klik op Aan en bestel een biologisch pakket!

NIEUW: Combipakket

Combi Pakket

 • Perfect voor: een voorraad kip & rundvlees
 • Met: steaks, burgers, kipfilets en meer
 • Voldoende voor: 21 maaltijden voor 2 pers.
100%
Organic Cow

Koe & Kip in één pakket!

 • Gloednieuw: het beste van koe en kip in één pakket!
 • Contactloos & gekoeld bezorgd in Nederland
 • Past in een halve vrieslade
 • Handig per maaltijd verpakt
 • Hier is ie dan! Ons eerste combinatie pakket: KOE & KIP! Speciaal op jullie verzoek hebben wij een pakket samengesteld van 3 kg rundvlees en 2 kg kippenvlees.

  In het combi pakket zit een kleinere versie van Premium Koe Pakket en daar hebben we 2 kippen aan toegevoegd. 12 mooie en diverse producten met de kwaliteit en smaak die je van ons gewend bent!

  Zo heb je altijd goed vlees in huis voor een heerlijke maaltijd. Rundergehakt voor in een pasta, een kipfilet voor in een curry of een boterzachte biefstuk, je grijpt nooit meer mis!