Jochem Lekkerkerker

Boer: Jochem Lekkerkerker Locatie: IJsselstein Ras: Black Angus

DE BOER & DE BOERDERIJ

Onze Black Angus koeien lopen in een kudde op het kruidenrijk hooiland van natuurgebied IJsselstein (Staats Bosbeheer). De verwilderde slootkanten geven een prachtig contrast met de kudde zwarte koeien!

Je kunt mooi tussen de koeien doorfietsen. Het fietspad heet de Zuid IJsseldijk. Klik hier voor een kaartje! Volgens boer Jochem is dit het mooiste stukje IJsselstein ;)

Boer Jochem van boerderij Neder-Oudland kreeg 13 jaar geleden in Canada voor het eerst Black Angus vlees te proeven. Hij was meteen verkocht. Door de marmering is het vlees fantastisch smaakvol. De lijntjes vet die dwars door de spiermassa lopen geven een extra volle smaak. Samen met zijn vrouw besloot hij 13 jaar geleden hier in Nederland de dieren te gaan houden.

BBQ liefhebbers komen van verre om het vlees van boer Jochem te bemachtigen. Zeer populair zijn de smaakvolle hamburgers en het stoofvlees. Ben jij een echte BBQ fanaat, of wil je gewoon het beste vlees van goed gehouden dieren. Kies dan voor voor goed en traceerbaar vlees op de BBQ!