Special Pakket
8,4 KG PIEMONTESE

Beschrijving

Ons Special Pakket bestaat uit top rundvlees van unieke en vaak schaarse vleesrassen. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak vergeleken met de dubbeldoel koeien van ons Classic Pakket. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen!

Dit pakket kost €139,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€16,66 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 30 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,33 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, zondag rollade, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merquez worstjes, Thaise hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost €139,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€16,66 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 32 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,33 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Piemontese
Italiaanse special!
Italianen willen alleen het beste van de beste. Ook halen ze niet snel de handen af van hun eigen delicatessen, want die houden ze liever voor zichzelf. Maar het is ons eindelijk gelukt om de heerlijke Italiaanse koetjes uit Piëmont te bemachtigen. Aan de voet van de bergen groeien hier niet alleen de beste druiven voor de wijn en lekkerste truffel, maar leven ook de Piemontese la dolce vita. Met het nieuwe Special Pakket van dit ras kun je nu echt lekker Italiaans koken. Het is een unicum, dus wees er snel bij!

Toen we onze Piemontese boeren Barjan, Dirco en Sjaak vroegen wat dit ras zo bijzonder maakt, reageerden ze allemaal enthousiast met hetzelfde antwoord: “Vleeskwaliteit!” Wat maakt dan de vleeskwaliteit van de Piemontees zo bijzonder?
  1. Ontzettend mals. Door de fijne vleesdraad is het vlees erg zacht van structuur, en dat proef je!
  2. Super gezond. Het heeft maar 3,6% vet in totaal en het vet smelt makkelijk bij het stoven. Daardoor hoef je geen vocht of iets anders toe te voegen bij het koken. Als gevolg van dit lage vetpercentage is ook het cholesterolgehalte super laag. De hoeveelheid (mg) cholesterol in een stuk Piemontees vlees van 100 g is maar 48,5 mg vergeleken met ander rundvlees (73 mg), varkensvlees (79 mg), kippenvlees (76 mg) en tongvis (52 mg).
Benieuwd hoe dit bijzondere vlees smaakt? Bestel dan nu je Special Pakket voordat de beschikbare Piemontese koeien zijn uitverkocht, we hebben er maar een paar!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!