Premium Proef Pakket

Ontdek het proefpakket!

Wil je een keer Koopeenkoe.nl proberen, maar weet je niet welk pakket bij je past? Dan zit je met ons proefpakket helemaal goed. Een klein maar overheerlijk pakket vol goed rundvlees.

  • 100% Garantie: Niet goed, geld terug
  • Kant-en-klaar geportioneerd
  • Genoeg voor 26 maaltijden
  • Vers gekoeld geleverd
  • o.a. Entrecôte, Biefstuk, Stooflappen & Hamburgers
  • Van de beste duurzame boerderijen
  • Past in een halve vrieslade

Dit rundvleespakket komt van dubbeldoel rassen, oftewel koeien die voor melk en vlees worden gebruikt. Daarom geven ze wat minder melk dan melkrassen en wat minder vlees dan vleesrassen (deze gebruiken we voor het Luxe Pakket. Door de natuurlijke en rustige manier van opgroeien geven deze koeien een kwalitatief stuk vlees met een mooie vervetting.

Dit proefpakket kost voor ca. vlees en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Gehaktkeuze

We werken vol trots alleen met kop tot staart pakketten. Zo gaat niets verloren. In een voedselindustrie waar ontzettend veel verspilling plaatsvind maken we graag het verschil. We kunnen je wel een beetje keuze geven. Namelijk in het gehakt! Wil je worstjes, burgers of gehakt: dat is aan jou! Stel hieronder jouw perfecte combinatie samen.

Pas gehaktopties aan

Je kunt de gehaktproducten uit je pakket zelf bepalen! We verwerken het gehakt zoals jij dat wilt. De hamburgers zijn per 2 verpakt en de worsten per 4. Bij dit pakket mag je gehaktproducten kiezen. Een overzicht van de toegevoede kruiden kun je vinden in de FAQ.

Reviews

Google Reviews - Koopeenkoe
4.8/5.0
Google Reviews - Koopeenkoe
96% Positief
3.500+ reviews

Klantenbeoordeling: Goed (proef)pakket met veel soorten vlees en natuurlijk geweldige smaak van het vlees. Leuk om ook eens te koken met vlees dat ik normaal niet snel koop; goede nieuwe recepten door ontdekt. Top!

Klantenbeoordeling: Koop een Koe.nl komt zijn beloftes meer dan waar. Ongelooflijk dat je voor deze prijs gecontroleerd voedsel, op alle fronten, kunt kopen. En dan de smaak, alsof ik 45 jaar terug in de tijd ging en bij mijn grootouders aan tafel zat. Ik verheug me nu al op het feit hoe het varken smaakt. Want ook die ga ik bestellen nu ik weet hoe (h)eerlijk vlees smaakt.

Klantenbeoordeling: Ik wil niks anders meer, heerlijk vlees! Wat een heerlijk vlees! Ik ruik het verschil al als het rauw is, en bereid smaakt mijn maaltijd ook een stuk lekkerder dan met vlees uit de local supermarkt. Helemaal blij!

Klantenbeoordeling: Zowel de koopeenkoe/koopeenvarken/koopeenkip.nl nu meerdere malen besteld vanwege duurzame/morele keuze. Het vlees is ontzettend lekker; je proeft dat er geen rotzooi inzit en het is veel lekkerder dan het vlees van de gemiddelde supermarkt. Prijs/kwaliteit is het daardoor zeker goed. Bezorging is ook prettig en je weet waar je aan toe bent, ook bezorging in de avond en weekend wat erg fijn is. Ontzettend tevreden, bij meerdere vrienden aangeraden en wij halen ons vlees alleen nog bij dit initiatief!

Klantenbeoordeling: Wij hebben onze eerste ´koe´ nu in de vriezer liggen! Wat een feest!!! Op het moment dat we het bericht kregen dat onze koe geslacht zou worden, gaf het ons alle vier wel een beetje een raar gevoel. Maar wat smaakt het allemaal veel beter dan het vlees uit de supermarkt. Het lijkt wel zoeter op de een of andere manier. Het is echt beter vlees dan de dure verpakkingen die zijn ingevlogen uit Argentinië. Een absolute aanrader voor je portemonnee, je eet sensatie en natuurlijk het allerbelangrijkst, voor het goede leven van de koeien!

Bekijk alle Google reviews (3.500+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!