← Terug naar recepten overzicht

INGREDIËNTEN

2 stukken ciabatta
2 mooie biefstukjes
1 grote ui
1 geroosterde paprika
2 plakken cheddar
1 eetlepel olijfolie

Broodje Biefstuk

Auteur: Mirne
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden, zorg dat de biefstuk al op kamertemperatuur is.
  2. Snij de ui in ringen en bak deze tot ze helemaal zacht zijn.
  3. Snij de ciabatta's door de helft, smeer de binnenkant in met de olijfolie en leg ze met deze kant naar boven in de oven.
  4. Laat ze ongeveer 10 minuten in de oven liggen tot ze een beetje bruin en lekker krokant zijn.
  5. Verwarm een pan met een klein beetje olie.
  6. Bak de biefstuk aan beide kanten ongeveer 2 minuten tot hij bruin is, maar van binnen nog lekker rood.
  7. Haal de biefstuk eruit en laat deze even rusten terwijl je het broodje opmaakt.
  8. Haal de ciabatta uit de oven, beleg deze met de paprika, uien en de cheddar kaas.
  9. Snij de biefstuk in mooie plakken en doe deze ook op het broodje.

 

* Dit recept is ook te vinden op de blog van Mirne: http://www.seasonwithlove.nl/broodje-biefstuk/