INGREDIËNTEN
2 stukken ciabatta
2 mooie biefstukjes
1 grote ui
1 geroosterde paprika
2 plakken cheddar
1 eetlepel olijfolie
Broodje Biefstuk
Auteur: Mirne
- Verwarm de oven voor op 200 graden, zorg dat de biefstuk al op kamertemperatuur is.
- Snij de ui in ringen en bak deze tot ze helemaal zacht zijn.
- Snij de ciabatta's door de helft, smeer de binnenkant in met de olijfolie en leg ze met deze kant naar boven in de oven.
- Laat ze ongeveer 10 minuten in de oven liggen tot ze een beetje bruin en lekker krokant zijn.
- Verwarm een pan met een klein beetje olie.
- Bak de biefstuk aan beide kanten ongeveer 2 minuten tot hij bruin is, maar van binnen nog lekker rood.
- Haal de biefstuk eruit en laat deze even rusten terwijl je het broodje opmaakt.
- Haal de ciabatta uit de oven, beleg deze met de paprika, uien en de cheddar kaas.
- Snij de biefstuk in mooie plakken en doe deze ook op het broodje.
* Dit recept is ook te vinden op de blog van Mirne: http://www.seasonwithlove.nl/broodje-biefstuk/