Chipolata hotdog met gekarameliseerde appel en zuurkool

Chipolata hotdog met gekarameliseerde appel en zuurkool

Auteur: Diane

Ingrediënten

Lunch of bijgerecht voor 4 personen
  • 15 g roomboter
  • 1 appel, in blokjes
  • 15 g kristalsuiker
  • 4 chipolata worstjes
  • 4 eetl. ketchup
  • 4 hotdog broodjes
  • 200 g zuurkool
  • 4 eetl. gefrituurde uitjes

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en smelt de boter hierin. Voeg de appelstukjes en suiker toe en meng alles door elkaar. Bak de appelstukjes ongeveer 5 minuten op een middelhoog vuur totdat ze goudbruin zijn. Verhit een grillpan op hoog vuur en bak de chipolata worstjes gaar. Doe wat ketchup op de broodjes, leg er een worstje, wat zuurkool en gekarameliseerde appel op. Besprenkel met gefrituurde uitjes en serveer.