INGREDIËNTEN

Gehakt van koop een koe
Beetje olijfolie om in te bakken
200 gram cherrytomaatjes
10 champignons
1 prei
1 courgette
Geraspte kaas
Pastasaus naar smaak (let op dat deze glutenvrij is!)
Glutenvrije pasta (en mogelijk ‘gewone’ pasta voor de met-gluten)
Peper en zout

Pasta met gehakt en verse groenten

Auteur: Stefan en Ilona

Breng een liter water aan de kook voor de pasta. Kook je zowel glutenvrije als ‘gewone’ pasta, zet dan twee pannen op het vuur. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en rul het gehakt in ongeveer 6 minuten gaar. Snijd de cherrytomaatjes, champignons, prei en courgette en voeg deze bij het gehakt. Doe na 5 minuten de pastasaus erbij. Voeg eventueel wat peper en zout toe.

Verspreid de pasta over diepe borden. Bedek de pasta met de pastasaus en strooi wat kaas er over heen.

Eet smakelijk!

keke_gehakt4_small

* Dit recept is ook te vinden op http://metzondergluten.com/recepten/pasta-met-gehakt-en-verse-groenten/