← Terug naar recepten overzicht

INGREDIËNTEN

spaghetti
1 ui
2 runderworstjes
200 gram fijngesneden boerenkool
250 ml kookroom
1 dessertlepel mosterd
1 dessertlepel honing
zout
peper

Spaghetti met boerenkool en runderworstjes

Auteur: Anja

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Haal het vel af van 2 runderworsten. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het worstvlees rul en gaar. Voeg vervolgens 200 gram boerenkool toe. Laat de boerenkool op middelhoog vuur in ongeveer 10 minuten slinken (blijf regelmatig roeren. Voeg 250 ml kookroom, 1 dessertlepel mosterd en 1 dessertlepel honing toe. Warm nog zeker 10 minuten op middelhoog vuur, roer af en toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti.

* Dit recept is ook te vinden op de blog van Anja:
http://www.brutsellog.nl/2015/02/04/spaghetti-met-boerenkool-en-runderworstjes-in-mosterd-honing-saus/