INGREDIËNTEN

300gr biefstuk puntjes
1 rode ui
50 Gr. Kappertjes
4 eieren
75 Gr. Gemengde salade
Peterselie
Peper
Zout
Mosterd
Worchester saus
Mayonaise
Azijn

Steaktartare

Auteur: Ward

Zet een middelgrote pan gevuld met water op het vuur, doe hier een flinke scheut azijn in en breng aan de kook.

Snijd ondertussen de biefstuk puntjes in dunne plakken en hak ze vervolgens in fijne stukjes. En doe deze in een ruime kom, snipper de ui en voeg deze toe. Knijp het vocht uit de kappertjes en haal je mes hier door heen en voeg deze toe aan het mengsel, hak de peterselie fijn en doe er ook bij breng op smaak met het peper,zout, mosterd, de mayonaise en worchester saus en meng het goed door elkaar. Maak de salade aan met peper, zout en wat olijfolie, 

Nu het water kookt breek de eieren voorzichtig open en doe ze allen ik een apart (koffie) kopje draai met een lepel rustig in de pan zodat er een stroming in het water ontstaat gooi nu een voor een de eieren uit het kopje in het water, deze zijn na 2-3 min klaar! Maak het af door het mengsel te verdelen over 4 borden in een steker vervolgen de salade te verdelen leg op alle het gepocheerde ei, serveren met stokbrood,

Eet smakelijk