Supersnelle Teriyaki met kogelbiefstuk

Supersnelle Teriyaki met kogelbiefstuk

Auteur:

Bereiden:

Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze 2 minuten. Afgieten en uit laten lekken.

Ingrediënten

  • 2 kogelbiefstukjes van Koop een Koe (één pakje)
  • 1 stronk broccoli
  • 1 doosje champignons (ontveld en in parten gesneden)
  • 400 gram basmati rijst
  • 2 rode uien (gesnipperd)
  • Olijfolie
  • 250 ml teriyaki-saus

Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat deze na afgieten nog 15 minuten staan met het deksel op de pan.

Snijd de kogelbiefstuk in reepjes van 1,5 cm en bak deze 1 minuut in wat olijfolie op hoog vuur aan. Haal de pan van de warmtebron en laat het vlees even rusten.

Fruit ondertussen de ui en champignons in wat olijfolie.

Voeg de broccoliroosjes en de teriyakisaus toe en bak nog 1 minuut.

Zet het vuur hoog en roer de biefstuk-blokjes door het groenten/saus- mengsel gedurende 1 minuut.

Eet smakelijk!