Taco’s op een zomerse avond

Taco’s op een zomerse avond

Auteur: Chef Scott Valentine

  1. Snij de champignons
  2. Snij de lenteui
  3. Mix alle groenten bijelkaar
  4. Bak de spekstukjes in een hete pan met anti-aanbaklaag zonder olie tot ze knapperig zijn
  5. Voeg het gehakt toe aan de spekjes
  6. Kook 4 min. Op hoofvuur tot het goed geruld is.
  7. Voeg de groenten toe en bak die 3 min. Mee
  8. Voeg de tex mex kruidenmis toe
  9. Roer de taco salsa mix door de pan
  10. Laat het 4 minuten doorkoken op laag vuur.

Ingrediënten

  • 12 Taco schelpen
  • 1 Tex Mex kruidenmix zakje
  • 60 ml. Taco salsa mix
  • 75 gr. Champignons
  • 50 gr. gesneden ui (voorgesneden van de supermarkt)
  • 100 gr. gesneden wortel (voorgesneden van de supermarkt)
  • 100 gr. spekreepjes
  • 300 gr. gehakt
  • 1 bos lente uitjes
  • 100 ml. knoflooksaus
  • 100 ml. kaassaus

Schep nu de mix in de tacos en serveer het met knoflooksaus, kaassaus en tomaten salsa taco1