← Terug naar recepten overzicht

INGREDIËNTEN

Voor 6 personen

12 Taco schelpen
1 Tex Mex kruidenmix zakje
60 ml. Taco salsa mix
75 gr. Champignons
50 gr. gesneden ui (voorgesneden van de supermarkt)
100 gr. gesneden wortel (voorgesneden van de supermarkt)
100 gr. spekreepjes
300 gr. gehakt
1 bos lente uitjes
100 ml. knoflooksaus
100 ml. kaassaus

Taco’s op een zomerse avond

Auteur: Chef Scott Valentine
  1. Snij de champignons
  2. Snij de lenteui
  3. Mix alle groenten bijelkaar
  4. Bak de spekstukjes in een hete pan met anti-aanbaklaag zonder olie tot ze knapperig zijn
  5. Voeg het gehakt toe aan de spekjes
  6. Kook 4 min. Op hoofvuur tot het goed geruld is.
  7. Voeg de groenten toe en bak die 3 min. Mee
  8. Voeg de tex mex kruidenmis toe
  9. Roer de taco salsa mix door de pan
  10. Laat het 4 minuten doorkoken op laag vuur.

 

Schep nu de mix in de tacos en serveer het met knoflooksaus, kaassaus en tomaten salsa

taco1