Beschrijving

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je € 149,95 voor 8,4 KG biologisch vlees (gekoeld bezorgd). 30 maaltijden voor € 149,95 is € 4,99 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 2,49 super smaakvol rundvlees per persoon per maaltijd! Biologisch rundvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Biologische Brandrode: Slow Food Oerras
Logo natuurmonumenten

Het brandrode ras is een oorspronkelijk Hollands ras. Een oerras, waar veel van de huidige Nederlandse rassen uit zijn ontstaan. Onze boeren Paul & Marcel werken samen met Natuurmonumenten. In de zomer staan de dieren in de prachtige natuur rond kasteel Haarzuilens. In de winter staan de dieren op het kantoor van Natuurmonumenten. Zo houden ze samen dit oorspronkelijke Hollandse ras in stand. Het Brandrode ras is een beschermd ras, en draagt het Presidia Slow Food label! Logo natuurmonumenten

Het kruidenrijke dieet van de koeien vind je terug in de malsheid van het vlees. De dieren zijn volledig volgroeid, dit geeft heel fijn van draad vlees. Het is verassend van smaak. Doordat de dieren langzaam gegroeid zijn heeft het wat zachter en witter onverzadigd vet. Dit vet is de drager van de smaak in het vlees. Het helpt de smaak te transformeren van het vlees naar je tong, zodat je het beter proeft. Het draagt als het ware de smaak over op je tong. Echt een stukje beleving.

Brandrode runderen natuurmonumenten


Reviews
Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.500+ reviews

Klantenbeoordeling:
Al mogen genieten van een luxe-pakket en een bbq-pakket. Vandaag het Bio-pakket besteld. Ik kijk er alweer enorm naar uit! Wij proeven het verschil!

Klantenbeoordeling:
We eten niet vaak vlees, maar als we het eten moet het goed zijn! En dat is het!!! Heerlijk!

Klantenbeoordeling:
We hebben al vaker vleespakketten gekocht van koop een koe en zijn er enorm tevreden over. De laatste keren hebben we het biologische pakket gekocht en eigenlijk willen we niet meer anders. Het is eerlijk vlees, je weet waar het vandaan komt, geen verspilling en er zijn geen nare dingen mee gebeurt. Als je weinig vlees eet zoals wij doe je er maanden mee en heb je altijd iets lekkers in huis. Daarbij smaakt het zoveel beter dan supermarkt vlees. Overtuig je je vrienden ook, dan spaar je steeds €5,- korting. Echt een aanrader.

Klantenbeoordeling:
Voor het eerst een pakket besteld van de Bio Limosin. We hebben de ossenhaas, de hamburgers en de chipolata worstjes al gegeten en mijn man vindt het heerlijk en ik ook. Heel fijn dat we op deze manier goed vlees kunnen bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en daarna wordt het pakket pico bello thuisbezorgd. Wij zullen dit nu blijven bestellen en vinden het fijn dat er boeren zijn die nog hart hebben voor de dieren.

Klantenbeoordeling:
Na het proefpakket hebben we nu voor het BIO pakket gekozen. Vrijdagavond conform afspraak geleverd. We verheugen ons er nu al op om alles te gaan bereiden en proeven.

Bekijk alle Google reviews (2.500+)Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!