Texels Lamsvlees Pakket

LOT

Beschrijving

Dit Texels lamsvlees pakket is ideaal voor de BBQ liefhebber. Alle stukken vlees zijn 'BBQ Ready!' Bestel dus een pakket en geniet deze zomer van het lekkerste Nederlandse lamsvlees.

Het vlees heeft een superieure smaak en een fijne structuur. Het is bijzonder zacht. Ook staat het wereld beroemde Texelaars ras bekend om zijn goede verhoudingen: veel vlees, weinig been en vet. Ideaal voor een heerlijk pakket voor op de BBQ!

Dit pakket kost voor ca. Texels weidelams vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Goed gehouden Nederlands lamsvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, het kan daarom iets afwijken.

Lees verder

Texels Trots

Ons Texels lam komt van 21 trotse Texelse boeren. We zijn met de boeren samen gaan werken om hun lamsvlees te promoten en zo de schapen op het eiland te houden. Want wat is Texel zonder de karakteristieke schapen? Door de import van lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, is de afgelopen jaren de verkoop van Texels lamsvlees sterk gedaald. Importeren wat hier in Nederland ook gehouden wordt is natuurlijk alles behalve duurzaam. Wij gaan voor lekker lokaal lamsvlees!

De lammeren grazen in de duinen en op zilte weilanden. In de frisse zeelucht groeien de lammeren minimaal 100 dagen rustig op. Deze unieke Texelse omstandigheden zorgen dat het licht-roze vlees een heerlijke smaak heeft. Daarnaast is het vlees ongekend mals!

Lees meer over de boeren

Het proberen waard

100% Texels lam

Onze Texelaar ras lammeren worden geboren, getogen en geslacht op Texel. Daardoor kan je genieten van een heerlijk lokaal stukje vlees.

Direct bij de boer

Je besteld direct bij één van onze 21 Texelse schapen boeren. Je weet dus precies van welke boerderij het vlees komt. Wel zo fijn.

Voor p.p. per maaltijd

Het Lamsvlees Pakket van kost voor maaltijden voor twee personen. Omdat je direct bij de boer bestelt en van kop tot staart eet, betaal je gemiddeld maar p.p. per Lams maaltijd!

Kies zelf je gehaktproducten

Hou je meer van hamburgers i.p.v. worstjes, of andersom? Je kunt zelf kiezen hoeveel hamburgers en merguezworstjes je in je vleespakket wilt hebben.

Past makkelijk in je vriezer

Het Lamsvlees Pakket is met 3,2 KG kleiner dan onze andere specials. Zo blijft het pakket niet alleen betaalbaar maar past het ook makkelijk in een halve vrieslade.

Gegarandeerd bezorgd

Steek jij alvast de BBQ aan? Dan zorgen wij ervoor dat het lamsvlees gekoeld en contactloos bij jou bezorgd wordt.

Reviews

Echt goed vlees, perfect verpakt ook. Vaak voelt een stukje vlees van de bioindustrie wat plakkerig aan. Dat is het gevolg van de vrijgekomen stresshormonen bij het geslachte dier. Bij dit vlees totaal niet. De kwaliteit doet me denken aan vroeger, toen er nog nauwelijks sprake was van bio industrie.

Ik wil niks anders meer, heerlijk vlees! Wat een heerlijk vlees! Ik ruik het verschil al als het rauw is, en bereid smaakt mijn maaltijd ook een stuk lekkerder dan met vlees uit de local supermarkt. Helemaal blij!

Zowel de koopeenkoe/ koopeenvarken/ koopeenkip.nl nu meerdere malen besteld vanwege duurzame/morele keuze. Het vlees is ontzettend lekker; je proeft dat er geen rotzooi inzit en het is veel lekkerder dan het vlees van de gemiddelde supermarkt.