Eet minder en beter vlees

Traceerbaar rundvlees van de boer bij jou bezorgd.

Vlees kopen bij de boer

Welkom op koopeenkoe.nl. Leuk dat je ons gevonden hebt. Op de homepagina kun je op één van de twee koeien klikken en jouw deel bestellen. Je krijgt jouw deel van je koe in de vorm van een pakket. Een pakket bestaat uit alles van de koe; van worst tot biefstuk. Het pakket wordt dan gekoeld bezorgd in de Randstad maar we leveren Door heel Nederland.

De boer is anoniem geworden. We kopen ons vlees niet meer bij een boer, maar in een helverlichte, gekoelde supermarkt. Waar is het eigenlijk fout gegaan. Niemand weet het meer precies, maar in de loop van de jaren zijn we de weg kwijt geraakt. Kinderen denken dat melk aan een boom groeit en dat vlees in een supermarkt ontstaat. Het is wat overtrokken, maar we zijn ver komen te staan van ons voedsel. Iedereen snapt ook wel dat je niet alles open kunt gooien maar een beetje meer persoonlijk zou heel mooi zijn.

De boer

De boer is de belangrijkste schakel. Hij of zij is degene die de dieren op een goede manier groot brengt en de dieren het voer geeft wat ze verdienen. Vers gras ingezaaid met kruiden, eigen graan, bierbostel en een hele hoop liefde. Geen middelen die niet thuis horen op een goede boerderij. Chemicaliën en antibiotica. Zo wordt ons vlees het beste en het meest traceerbare vlees wat je kan vinden.

Onze boer

Daarom kopen wij direct bij de boer. Wij kennen de boer, wij weten waar hij voor staat en wij weten hoe hij zijn bedrijf runt. Drie generaties lang boert de familie Te Voortwis al in Baambrugge. Dirco is een jonge boer die weet wat er aan de hand is in de maatschappij. Hij staat er middenin. Dat is een ideale partner voor ons.

Geen tussenhandel

Wij gebruiken geen tussenhandelaren en kopen de koeien bij een boer die we kennen. Daardoor ‘reist’ het vlees niet. De koeien gaan direct van de boerderij naar de slachterij, dan naar onze eigen slagerij en zo in een gekoeld busje naar jou toe. Makkelijker en traceerbaarder en vooral simpeler kan het niet. En het is daarom ook nog heel betaalbaar.

Vlees kopen bij de boer doe je bij koopeenkoe.nl.

Bestel jouw deel van de koe

100%
Classic koe bestellen
Classic Koe

€59,95 | €99,95

Bestel Classic Pakket
Bestel Special Pakket

#1 SPECIAL VAN 2018: DE WATERBUFFEL

Special

Een heerlijk vleespakket van de prachtige waterbuffels!

We hebben tijdelijk weer iets heel bijzonders: Nederlandse waterbuffels! Vorig jaar was dit het best verkochte ras van al onze specials. Het vlees van deze koeien is caloriearm, laag in cholesterol, en rijk aan vitamine A, D, mineralen en calcium. Een vleespakket van deze koeien weegt maar 3,1 KG en past in een halve vriezer lade.

Op dit moment hebben we nog maar één waterbuffel... Wacht dus niet te lang en bestel nu een Special Pakket!


Zo werkt het!

 • samen een koe kopen en delen
  1. KOOP JOUW DEEL

  Klik op één van de koeien en bestel jouw deel. Pas bij 100% is al het vlees verkocht en wordt de koe geslacht.

 • 2. GESLACHT & GERIJPT

  We rijpen het vlees min. 3 weken. Van bestellen tot leveren duurt ongeveer 4 weken, niet duur; vanaf €1,85 per maaltijd.

 • 3. PER MAALTIJD VERPAKT

  Je krijgt jouw deel van de koe in de vorm van een pakket. Dat bevat allerlei vleesstukken van de koe; van burger tot biefstuk.

 • 4. GEKOELD BEZORGD

  Jouw rundvleespakket wordt vers en gekoeld door heel Nederland bezorgd (inclusief track & trace).


Waarom Koopeenkoe.nl?

 • TRACEERBAAR VLEES

  Weet wat je eet! Je pakket heeft een oornummer, dat is het oornummer van de koe. Zo weet je waar je vlees vandaan komt.

 • 100% NATUURLIJK

  Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

 • LIEFDE VOOR DE KOE

  Jouw koe leeft jarenlang goed en geniet van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Goed en duurzaam vlees op je bord.

 • PAST IN ÉÉN VRIESVAK

  Het pakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!