Eet minder en beter vlees

Traceerbare rundvleespakketten van de boer, bij jou bezorgd.

BBQ Pakketten

Vlees kopen bij de boer

Welkom op koopeenkoe.nl. Leuk dat je ons gevonden hebt. Op de homepagina kun je op één van de twee koeien klikken en jouw deel bestellen. Je krijgt jouw deel van je koe in de vorm van een pakket. Een pakket bestaat uit alles van de koe; van worst tot biefstuk. Het pakket wordt dan gekoeld bezorgd in heel Nederland.

De boer is anoniem geworden. We kopen ons vlees niet meer bij een boer, maar in een helverlichte, gekoelde supermarkt. Waar is het eigenlijk fout gegaan. Niemand weet het meer precies, maar in de loop van de jaren zijn we de weg kwijt geraakt. Kinderen denken dat melk aan een boom groeit en dat vlees in een supermarkt ontstaat. Het is wat overtrokken, maar we zijn ver komen te staan van ons voedsel. Iedereen snapt ook wel dat je niet alles open kunt gooien maar een beetje meer persoonlijk zou heel mooi zijn.

De boer

De boer is de belangrijkste schakel. Hij of zij is degene die de dieren op een goede manier groot brengt en de dieren het voer geeft wat ze verdienen. Vers gras ingezaaid met kruiden, eigen graan, bierbostel en een hele hoop liefde. Geen middelen die niet thuis horen op een goede boerderij. Chemicaliën en antibiotica. Zo wordt ons vlees het beste en het meest traceerbare vlees wat je kan vinden.

Onze boer

Daarom kopen wij direct bij de boer. Wij kennen de boer, wij weten waar hij voor staat en wij weten hoe hij zijn bedrijf runt. Drie generaties lang boert de familie Te Voortwis al in Baambrugge. Dirco is een jonge boer die weet wat er aan de hand is in de maatschappij. Hij staat er middenin. Dat is een ideale partner voor ons.

Geen tussenhandel

Wij gebruiken geen tussenhandelaren en kopen de koeien bij een boer die we kennen. Daardoor ‘reist’ het vlees niet. De koeien gaan direct van de boerderij naar de slachterij, dan naar onze eigen slagerij en zo in een gekoeld busje naar jou toe. Makkelijker en traceerbaarder en vooral simpeler kan het niet. En het is daarom ook nog heel betaalbaar.

Vlees kopen bij de boer doe je bij koopeenkoe.nl.

Bestel jouw deel van een koe

Welkom!

Op Koopeenkoe.nl koop je een kop-tot-staart vleespakket direct bij de boer. Je deelt een koe met ± 30 anderen. Pas als de hele koe verkocht is, wordt de koe geslacht, gerijpt en thuisbezorgd. Bestel direct dan heb je over ± 3 weken heerlijk duurzaam vlees in huis. Precies op tijd voor een heerlijke, zomerse BBQ!

Bekijk pakketten
Hoe werkt het?
Het verschil tussen Classic en Luxe
Wist je dat...

We werken met twee soorten koeien: "Classic" dubbeldoelkoeien, en "Luxe" vleeskoeien. Classic koeien hebben eerst een aantal jaar melk gegeven, en worden daarna gebruikt voor hun vlees. Luxe koeien worden alleen gebruikt voor het vlees, en hebben simpelweg grotere billen (lees: meer biefstukken). Zowel de Classic als Luxe koeien geven heerlijk vlees en zijn uitstekend verzorgd op duurzame, Nederlandse boerderijen.Zo werkt het!

 • samen een koe kopen en delen
  1. KOOP JOUW PAKKET

  Klik op één van de koeien en bestel jouw pakket. Pas bij 100% is al het vlees verkocht en wordt de koe geslacht.

 • 2. GESLACHT & GERIJPT

  We rijpen het vlees min. 3 weken. Van bestellen tot leveren duurt ongeveer 4 weken, niet duur; vanaf €1,85 per maaltijd.

 • 3. PER MAALTIJD VERPAKT

  Je krijgt jouw deel van de koe in de vorm van een pakket. Dat bevat allerlei vleesstukken van de koe; van burger tot biefstuk.

 • 4. GEKOELD BEZORGD

  Jouw rundvleespakket wordt vers en gekoeld door heel Nederland bezorgd (inclusief track & trace).


Waarom Koopeenkoe.nl?

 • TRACEERBAAR VLEES

  Weet wat je eet! Je pakket heeft een oornummer, dat is het oornummer van de koe. Zo weet je waar je vlees vandaan komt.

 • 100% NATUURLIJK

  Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

 • LIEFDE VOOR DE KOE

  Jouw koe leeft jarenlang goed en geniet van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Goed en duurzaam vlees op je bord.

 • PAST IN ÉÉN VRIESVAK

  Het pakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!