Eet minder en beter vlees

TRACEERBARE RUNDVLEESPAKKETTEN VAN DE BOER, BIJ JOU THUISBEZORGD.

Vleespakket bestellen

Koe delen Vroeger was het heel normaal. Je kocht met een aantal mensen samen een (deel) van een koe. De boer molk zijn koeien en als ze uitgemolken waren, werden ze geslacht. In ruil voor groentes of geld kocht je dan bij die boer een pakket van die koe. Omdat niet alles aan een koe biefstuk en entrecôte is, kocht je ook vlees om gehakt van te maken, of om worsten van te maken en de rest gebruikte je om een heerlijke stoofschotel mee te maken. Zo ging er niks verloren van het vlees van een koe en kon je een vleespakket bestellen.

Koopeenkoe.nl

Het principe van met mensen een koe delen is nu ook online. Je koopt dan geen koe met bekenden, maar met onbekenden via internet. Maar het principe blijft hetzelfde. Er mag niets verloren gaan van het vlees. Om dat te voorkomen heeft koopeenkoe.nl nog een oud principe uit de kast gehaald en modern gemaakt, namelijk ‘het vleespakket’. Door alles van de koe te verwerken krijg je een uitgebalanceerd pakket met het beste rundvlees, gekoeld en in de Randstad gratis bij je thuisbezorgd.

Vleespakket

Wat zit er zoal in zo’n vleespakket; Uiteraard zit er het beste rood vlees is, maar ook stoofvlees en gehaktproducten. Koopeenkoe.nl werkt in principe met twee soorten koeien. De dubbeldoelkoe; die worden eerst gemolken en daarna geslacht voor het vlees en luxe koeien, die zijn niet gemolken en gefokt voor het vlees. In beide pakketten zitten entrecôte, tournedos, biefstuk, steak, biefstukpuntjes, stooflappen, hachee, tartaar, gehakt, hamburgers en runderworst.

In het luxe pakket zitten dan ook nog extra de côte de boeuf, kogelbiefstuk, minute beef, riblappen, bavette en runderpoulet. Zo krijg je al het heerlijks van onze goede en ontspannen koeien in de vorm van een goed vleespakket.

Bestel jouw deel van een koe

Op Koopeenkoe.nl bestel je een kop-tot-staart vleespakket direct bij de boer. Je koopt een koe met ±30 anderen. Pas als de hele koe verkocht is, wordt de koe geslacht, gerijpt en thuisbezorgd. Bestel direct zodat je over ± 4 weken heerlijk, duurzaam vlees in huis hebt. Precies op tijd voor een zomerse BBQ!

Bekijk pakketten Hoe werkt het?

Classic Koe

100%
Cow

Classic Koe

100%
Cow

Luxe Koe

100%
Organic Cow

Bio Luxe Koe

100%
Organic Cow
Het verschil tussen Classic en Luxe
Wist je dat...

We werken met twee soorten koeien: "Classic" dubbeldoelkoeien, en "Luxe" vleeskoeien. Classic koeien hebben eerst een aantal jaar melk gegeven, en worden daarna gebruikt voor hun vlees. Luxe koeien worden alleen gebruikt voor het vlees, en hebben simpelweg grotere billen (lees: meer biefstukken). Zowel de Classic als Luxe koeien geven heerlijk vlees en zijn uitstekend verzorgd op duurzame, Nederlandse boerderijen.

Tijdelijk beschikbaar

Bio Classic Koe

100%
Organic Cow

Eet je het liefst biologisch rundvlees? Dan zijn deze biologische dubbeldoelkoeien misschien wel iets voor jou. De Franse en oud-Hollandse dames hebben royaal veel ruimte om te genieten van het leven. Ze hebben veel rust en mogen de hele dag smullen van kruidenrijk gras op biologische, duurzame boerderijen uit eigen land—en dat proef je!

Bestel snel een pakket, want we hebben maar een paar van deze koeien beschikbaar.

Bekijk Bio Premium Pakket