Vleespakket bestellen

Een koe delen, vroeger was het heel normaal. Je kocht met een aantal mensen samen een (deel) van een koe. De boer molk zijn koeien en als ze uitgemolken waren, werden ze geslacht. In ruil voor groentes of geld kocht je dan bij die boer een pakket van die koe. Omdat niet alles aan een koe biefstuk en entrecôte is, kocht je ook vlees om gehakt van te maken, of om worsten van te maken en de rest gebruikte je om een heerlijke stoofschotel mee te maken. Zo ging er niks verloren van het vlees van een koe en kon je een vleespakket bestellen.

Koopeenkoe.nl

Het principe van met mensen een koe delen is nu ook online. Je koopt dan geen koe met bekenden, maar met onbekenden via internet. Maar het principe blijft hetzelfde. Er mag niets verloren gaan van het vlees. Om dat te voorkomen heeft koopeenkoe.nl nog een oud principe uit de kast gehaald en modern gemaakt, namelijk ‘het vleespakket’. Door alles van de koe te verwerken krijg je een uitgebalanceerd pakket met het beste rundvlees, gekoeld en in de Randstad gratis bij je thuisbezorgd.

Vleespakket

Wat zit er zoal in zo’n vleespakket; Uiteraard zit er het beste rood vlees in, maar ook stoofvlees en gehaktproducten. Koopeenkoe.nl werkt in principe met twee soorten koeien. De dubbeldoelkoe; die worden eerst gemolken en daarna geslacht voor het vlees en luxe koeien, die zijn niet gemolken en gefokt voor het vlees. In het premium vleespakket en het luxe vleespakket zitten entrecôte, tournedos, biefstuk, steak, biefstukpuntjes, stooflappen, hachee, tartaar, gehakt, hamburgers en runderworst.

In het luxe vleespakket zitten dan ook nog extra de côte de boeuf, kogelbiefstuk, minute beef, riblappen, bavette en runderpoulet. Zo krijg je al het heerlijks van onze goede en ontspannen koeien in de vorm van een goed vleespakket.

Kies jouw pakket

Van simpele pakketten met 4 vleesstukken tot luxe pakketten met 15 vleesstukken, we hebben voor iedereen wat!

Liever bio?

We hebben ook pakketten van biologische koeien. Klik op Aan en bestel een biologisch pakket!

Tijdelijk beschikbaar

Wagyu Pakket

  • 10 heerlijke producten
  • Voor een onvergetelijk kerstdiner
  • Pakketten van 3,5 KG
100%
Special cow

Wagyu Pakket

  • 10 hemelse producten
  • Beef Marbling Score van 8 t/m 10
  • Gratis Tomasu sojasaus (t.w.v. €12,50)
  • Pakketten van 3,5 KG
€149,95 Bekijk Wagyu Pakket

Het lekkerste (én duurste) rundvlees is weer beschikbaar. Zodat jij jezelf en je gasten kunt verwennen met een onvergetelijk (kerst)diner. Als de uitstekende Beef Marbling Score van dit vlees niet voldoende is, gaan we jou als Wagyu liefhebber deze kerst extra verwennen met een bijzonder kado... In je Wagyu Pakket vind je namelijk niet alleen heerlijk rundvlees uit eigen land, maar ook een fles van Tomasu (t.w.v. €12,50). Deze fles bevat 100ml ambachtelijke sojasaus van pure, lokaal geteelde ingrediënten en wordt gebrouwen in Rotterdam. Hier wordt het minimaal 24 maanden gefermenteerd in 30-50 jaar oude houten whiskey vaten. Zo ontvang je in je Wagyu pakket niet één maar twee oorspronkelijk Japanse producten die in Nederland geproduceerd zijn. Benieuwd hoe het pakket eruit ziet?

Bekijk Wagyu Pakket