Eet minder vlees
Eet goed & traceerbaar vlees

Goed & duurzaam rundvlees, direct van de boer gratis thuisbezorgd.

Vleespakket bestellen

Koe delen Vroeger was het heel normaal. Je kocht met een aantal mensen samen een (deel) van een koe. De boer molk zijn koeien en als ze uitgemolken waren, werden ze geslacht. In ruil voor groentes of geld kocht je dan bij die boer een pakket van die koe. Omdat niet alles aan een koe biefstuk en entrecote is, kocht je ook vlees om gehakt van te maken, of om worsten van te maken en de rest gebruikte je om een heerlijke stoofschotel mee te maken. Zo ging er niks verloren van het vlees van een koe en kon je een vleespakket bestellen.

Koopeenkoe.nl

Het principe van met mensen een koe delen is nu ook online. Je koopt dan geen koe met bekenden, maar met onbekenden via internet. Maar het principe blijft hetzelfde. Er mag niets verloren gaan van het vlees. Om dat te voorkomen heeft koopeenkoe.nl nog een oud principe uit de kast gehaald en modern gemaakt, namelijk ‘het vleespakket’. Door alles van de koe te verwerken krijg je een uitgebalanceerd pakket met het beste rundvlees, gekoeld en in de Randstad gratis bij je thuisbezorgd.

Vleespakket

Wat zit er zoal in zo’n vleespakket; Uiteraard zit er het beste rood vlees is, maar ook stoofvlees en gehaktproducten. Koopeenkoe.nl werkt in principe met twee soorten koeien. De dubbeldoelkoe; die worden eerst gemolken en daarna geslacht voor het vlees en luxe koeien, die zijn niet gemolken en gefokt voor het vlees. In beide pakketten zitten entrecote, tournedos, biefstuk, steak, biefstukpuntjes, stooflappen, hachee, tartaar, gehakt, hamburgers en runderworst.

In het luxe pakket zitten dan ook nog extra de côte de boeuf, kogelbiefstuk, minute beef, riblappen, zondag rollade (mag je ook best door de week eten), bavette en runderpoulet. Zo krijg je al het heerlijks van onze goede en ontspannen koeien in de vorm van een goed vleespakket.

Bestel jouw deel van de koe
Exclusief Wagyu

KERST SPECIAL

Let op! Wagyu is beperkt verkrijgbaar.

Top vlees van volbloed Wagyu-runderen die een goed leven hebben gehad, zoals je van ons gewend bent met veel ruimte buiten in het weiland èn binnen in de vrijloopstal.

Wagyu Logo Uniek aan Wagyu is de unieke marmering in het vlees. Marmering staat voor de fijne witte vetadertjes die door het vlees lopen. De marmering is verdeeld in 12 grades, des te hoger de grade des te beter de marmering. Onze Wagyu koeien hebben een grade 7-8, dit is dus uniek premium vlees.

Wagyu wordt voor kerst geleverd. Bestel dus nu en geniet van dit exclusieve vlees.


Zo werkt het!

 • samen een koe kopen en delen
  1. KOOP JOUW DEEL

  Klik op één van de koeien en bestel jouw deel. Pas bij 100% is al het vlees verkocht en wordt de koe geslacht. Super!

 • 2. GESLACHT & GERIJPT

  We rijpen het vlees twee weken. Van bestellen tot leveren duurt max. 4 weken, niet duur; € 1,78 per maaltijd.

 • 3. PER MAALTIJD VERPAKT

  Je krijgt jouw deel van de koe in de vorm van een pakket. Dat bevat echt alles van de koe; van burger tot biefstuk.

 • 4. GRATIS THUISBEZORGD

  We brengen jouw koe vers en gekoeld door heel Nederland. De levering is in heel Nederland gratis.


Waarom Koopeenkoe.nl?

 • TRACEERBAAR VLEES

  Weet wat je eet! Je pakket heeft een oornummer, dat is het oornummer van de koe. Zo weet je waar je vlees vandaan komt.

 • 100% NATUURLIJK

  Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

 • LIEFDE VOOR DE KOE

  Jouw koe leeft jarenlang goed en geniet van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Goed en duurzaam vlees op je bord.

 • PAST IN ÉÉN VRIESVAK

  Het pakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!