Eet minder en beter vlees

Traceerbaar rundvlees van de boer bij jou bezorgd.

Vleespakket bestellen

Koe delen Vroeger was het heel normaal. Je kocht met een aantal mensen samen een (deel) van een koe. De boer molk zijn koeien en als ze uitgemolken waren, werden ze geslacht. In ruil voor groentes of geld kocht je dan bij die boer een pakket van die koe. Omdat niet alles aan een koe biefstuk en entrecôte is, kocht je ook vlees om gehakt van te maken, of om worsten van te maken en de rest gebruikte je om een heerlijke stoofschotel mee te maken. Zo ging er niks verloren van het vlees van een koe en kon je een vleespakket bestellen.

Koopeenkoe.nl

Het principe van met mensen een koe delen is nu ook online. Je koopt dan geen koe met bekenden, maar met onbekenden via internet. Maar het principe blijft hetzelfde. Er mag niets verloren gaan van het vlees. Om dat te voorkomen heeft koopeenkoe.nl nog een oud principe uit de kast gehaald en modern gemaakt, namelijk ‘het vleespakket’. Door alles van de koe te verwerken krijg je een uitgebalanceerd pakket met het beste rundvlees, gekoeld en in de Randstad gratis bij je thuisbezorgd.

Vleespakket

Wat zit er zoal in zo’n vleespakket; Uiteraard zit er het beste rood vlees is, maar ook stoofvlees en gehaktproducten. Koopeenkoe.nl werkt in principe met twee soorten koeien. De dubbeldoelkoe; die worden eerst gemolken en daarna geslacht voor het vlees en luxe koeien, die zijn niet gemolken en gefokt voor het vlees. In beide pakketten zitten entrecôte, tournedos, biefstuk, steak, biefstukpuntjes, stooflappen, hachee, tartaar, gehakt, hamburgers en runderworst.

In het luxe pakket zitten dan ook nog extra de côte de boeuf, kogelbiefstuk, minute beef, riblappen, zondag rollade (mag je ook best door de week eten), bavette en runderpoulet. Zo krijg je al het heerlijks van onze goede en ontspannen koeien in de vorm van een goed vleespakket.

Bestel jouw deel van de koe

100%
Classic koe bestellen
Classic Koe

€59,95 | €99,95

Bestel Classic Pakket
Bestel Special Pakket

#1 SPECIAL VAN 2018: DE WATERBUFFEL

Special

Een heerlijk vleespakket van de prachtige waterbuffels!

We hebben tijdelijk weer iets heel bijzonders: Nederlandse waterbuffels! Vorig jaar was dit het best verkochte ras van al onze specials. Het vlees van deze koeien is caloriearm, laag in cholesterol, en rijk aan vitamine A, D, mineralen en calcium. Een vleespakket van deze koeien weegt maar 3,1 KG en past in een halve vriezer lade.

Op dit moment hebben we nog maar één waterbuffel... Wacht dus niet te lang en bestel nu een Special Pakket!


Zo werkt het!

 • samen een koe kopen en delen
  1. KOOP JOUW DEEL

  Klik op één van de koeien en bestel jouw deel. Pas bij 100% is al het vlees verkocht en wordt de koe geslacht.

 • 2. GESLACHT & GERIJPT

  We rijpen het vlees min. 3 weken. Van bestellen tot leveren duurt ongeveer 4 weken, niet duur; vanaf €1,85 per maaltijd.

 • 3. PER MAALTIJD VERPAKT

  Je krijgt jouw deel van de koe in de vorm van een pakket. Dat bevat allerlei vleesstukken van de koe; van burger tot biefstuk.

 • 4. GEKOELD BEZORGD

  Jouw rundvleespakket wordt vers en gekoeld door heel Nederland bezorgd (inclusief track & trace).


Waarom Koopeenkoe.nl?

 • TRACEERBAAR VLEES

  Weet wat je eet! Je pakket heeft een oornummer, dat is het oornummer van de koe. Zo weet je waar je vlees vandaan komt.

 • 100% NATUURLIJK

  Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

 • LIEFDE VOOR DE KOE

  Jouw koe leeft jarenlang goed en geniet van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Goed en duurzaam vlees op je bord.

 • PAST IN ÉÉN VRIESVAK

  Het pakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!