Eet minder en beter vlees

Traceerbare rundvleespakketten van de boer, bij jou bezorgd.

BBQ Pakketten

Vleespakket bestellen

Koe delen Vroeger was het heel normaal. Je kocht met een aantal mensen samen een (deel) van een koe. De boer molk zijn koeien en als ze uitgemolken waren, werden ze geslacht. In ruil voor groentes of geld kocht je dan bij die boer een pakket van die koe. Omdat niet alles aan een koe biefstuk en entrecôte is, kocht je ook vlees om gehakt van te maken, of om worsten van te maken en de rest gebruikte je om een heerlijke stoofschotel mee te maken. Zo ging er niks verloren van het vlees van een koe en kon je een vleespakket bestellen.

Koopeenkoe.nl

Het principe van met mensen een koe delen is nu ook online. Je koopt dan geen koe met bekenden, maar met onbekenden via internet. Maar het principe blijft hetzelfde. Er mag niets verloren gaan van het vlees. Om dat te voorkomen heeft koopeenkoe.nl nog een oud principe uit de kast gehaald en modern gemaakt, namelijk ‘het vleespakket’. Door alles van de koe te verwerken krijg je een uitgebalanceerd pakket met het beste rundvlees, gekoeld en in de Randstad gratis bij je thuisbezorgd.

Vleespakket

Wat zit er zoal in zo’n vleespakket; Uiteraard zit er het beste rood vlees is, maar ook stoofvlees en gehaktproducten. Koopeenkoe.nl werkt in principe met twee soorten koeien. De dubbeldoelkoe; die worden eerst gemolken en daarna geslacht voor het vlees en luxe koeien, die zijn niet gemolken en gefokt voor het vlees. In beide pakketten zitten entrecôte, tournedos, biefstuk, steak, biefstukpuntjes, stooflappen, hachee, tartaar, gehakt, hamburgers en runderworst.

In het luxe pakket zitten dan ook nog extra de côte de boeuf, kogelbiefstuk, minute beef, riblappen, bavette en runderpoulet. Zo krijg je al het heerlijks van onze goede en ontspannen koeien in de vorm van een goed vleespakket.

Bestel jouw deel van een koe

Welkom!

Op Koopeenkoe.nl koop je een kop-tot-staart vleespakket direct bij de boer. Je deelt een koe met ± 30 anderen. Pas als de hele koe verkocht is, wordt de koe geslacht, gerijpt en thuisbezorgd. Bestel direct dan heb je over ± 3 weken heerlijk duurzaam vlees in huis. Precies op tijd voor een heerlijke, zomerse BBQ!

Bekijk pakketten
Hoe werkt het?

100%
Super koe bestellen
Classic Koe

Gemakspakket
Vanaf €39,95

Bekijk Gemakspakket

100%
Classic koe bestellen
Classic Koe

Premium Pakket
Vanaf €59,95

Bekijk Premium Pakket


Het verschil tussen Classic en Luxe
Wist je dat...

We werken met twee soorten koeien: "Classic" dubbeldoelkoeien, en "Luxe" vleeskoeien. Classic koeien hebben eerst een aantal jaar melk gegeven, en worden daarna gebruikt voor hun vlees. Luxe koeien worden alleen gebruikt voor het vlees, en hebben simpelweg grotere billen (lees: meer biefstukken). Zowel de Classic als Luxe koeien geven heerlijk vlees en zijn uitstekend verzorgd op duurzame, Nederlandse boerderijen.Wagyu: Vlees der fabelen

Staat het duurste rundvlees ter wereld ook op jouw bucketlist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We introduceren namelijk een kleiner vleespakket van 1,7 KG voor €99,95. Zo kun je Nederlands Wagyu vlees (met een BMS van 8 t/m 10) van goed gehouden Wagyu koeien proberen, en dat proef je! Gelukkig kan dat nu zonder meteen al je vakantiegeld uit te geven. Je ontvangt tijdelijk ook een gratis BBQ tang bij je bestelling t.w.v. €9,95. Streep Wagyu dus van je bucketlist af met ons nieuwste vleespakket; betaalbaar, mét bereidingstips en BBQ-ready!

Bekijk Wagyu BBQ Pakket

100%
Wagyu vleespakket bestellen
Special Koe

Wagyu BBQ Pakket
Vanaf €99,95

Bekijk Wagyu BBQ Pakket


Zo werkt het!

 • samen een koe kopen en delen
  1. KOOP JOUW PAKKET

  Klik op één van de koeien en bestel jouw pakket. Pas bij 100% is al het vlees verkocht en wordt de koe geslacht.

 • 2. GESLACHT & GERIJPT

  We rijpen het vlees min. 3 weken. Van bestellen tot leveren duurt ongeveer 4 weken, niet duur; vanaf €1,85 per maaltijd.

 • 3. PER MAALTIJD VERPAKT

  Je krijgt jouw deel van de koe in de vorm van een pakket. Dat bevat allerlei vleesstukken van de koe; van burger tot biefstuk.

 • 4. GEKOELD BEZORGD

  Jouw rundvleespakket wordt vers en gekoeld door heel Nederland bezorgd (inclusief track & trace).


Waarom Koopeenkoe.nl?

 • TRACEERBAAR VLEES

  Weet wat je eet! Je pakket heeft een oornummer, dat is het oornummer van de koe. Zo weet je waar je vlees vandaan komt.

 • 100% NATUURLIJK

  Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

 • LIEFDE VOOR DE KOE

  Jouw koe leeft jarenlang goed en geniet van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Goed en duurzaam vlees op je bord.

 • PAST IN ÉÉN VRIESVAK

  Het pakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!