Special Pakket

Beschrijving

Ons Special Pakket bestaat uit top rundvlees van unieke en vaak schaarse vleesrassen. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak vergeleken met de dubbeldoel koeien van ons Koe Pakket. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen!

Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Lokaal Wagyu vlees hoeft dus niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merguez worstjes, tropische hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Lokaal Wagyu vlees hoeft dus niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Over het ras

De Montbéliarde is een authentiek ras uit het Franse Jura gebergte. De zeldzame Wagyu komt oorspronkelijk uit het Japanse Tanigawa gebergte. En nu hebben ze elkaar dus gevonden, in de Friese polder.

Deze speciale koeien zijn 75% Wagyu en 25% Montbéliarde. Ofwel 75% Japanse UMAMI, 25% Franse KRUIDIGHEID, en bovenal 100% boterzachte smaak.

De Wagyu-Montbéliard grazen bij boeren Geert & Jitze op kruidenrijk Biologisch grasland. Dit geeft prachtig vlees. Het is mooi dooraderd met vet en donker van kleur. De smaak is kruidig en boterachtig (door het vet). En zeer fijn van smaak. Voor de liefhebber dus.

Reviews

Deze keer even onszelf beloond en de Wagyu gekocht. Het geld dubbel en dwars waard!

We hebben vandaag de runder biefstuk wagyu gegeten F**K mogen we daar meer van !!!!! PLEASE Het was een engeltje die over onze tong streelde. ZO LEKKER

Good online shopping experience. Good information and updates. Good cause. In fact: replace every 'good' with 'excellent'.

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!