Special Pakket
8,4 KG 50% WAGYU VLEES
8,4 KG 50% WAGYU BBQ VLEES

Beschrijving

Ons Special Pakket bestaat uit top rundvlees van unieke en vaak schaarse vleesrassen. Deze rassen geven aanzienlijk meer biefstuksoorten en hun vlees heeft een superieure smaak vergeleken met de dubbeldoel koeien van ons Classic Pakket. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen!

Dit pakket kost €159,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€18,82 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 30 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,67 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de stooflappen, runder poulet en riblab in extra gehakt producten. Zo krijg je merquez worstjes, Thaise hamburgers en mini hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost €159,95 voor ca. 8,4 KG vlees (€18,82 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 32 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,50 per persoon per maaltijd. Super smaakvol rundvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Over de Wagyu-Montbéliarde
Verjaardag's special!
Je leest het goed, Koopeenkoe.nl is jarig! We bestaan 5 jaar dus we maken er een feestje van met een dubbel bijzondere vleeskoe: de Wagyu-Montbéliarde van boer Geert! We zijn in 2013 gestart met een visie om naar een duurzame, transparante en gezonde vleessector te werken vóór 2040. Dankzij jou en 20 geweldige boeren bestaat onze community inmiddels uit meer dan 36.000 'crowdbutchers'. Dat moet gevierd worden!

Om je te bedanken voor je hulp bieden we nu voor het eerst een bijzonder, gekruist ras voor het luxe Special Pakket. De Wagyu-Montbéliarde is een kruising van een Japans en Frans ras dat een uitstekend stuk vlees geeft. Het vlees heeft een prachtige verdeling van intramusculair vet en is heerlijk mals. Met de Wagyu’s unieke smaak en de Montbéliarde’s betaalbaarheid heb je dus het beste van beide rassen om jezelf lekker te verwennen!

De zwarte koeien van Geert lopen rustig rond buiten op zijn natuurinclusieve boerderij ‘De Nije Pleats’ in Friesland. Zo kunnen ze mooi leven en lekker grazen op heerlijk, biologisch gras dat op een natuurlijke manier wordt onderhouden—zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Hou je van de smaak van Wagyu maar eet je liever niet zo veel vet? Dan is dit ook nog eens een gezondere optie. Grijp deze kans nu door een Special Pakket te bestellen en vier met ons mee!


Reviews
Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.600+ reviews

Klantenbeoordeling:
We hebben vandaag de runder biefstuk wagyu gegeten F**K mogen we daar meer van !!!!! PLEASE Het was een engeltje die over onze tong streelde. ZO LEKKER

Klantenbeoordeling:
Ik heb afgelopen kerst het wagyu beefpakket besteld. Uitstekende informatievoorziening over het product en de levering. Het vlees is overigens ook absoluut van zeer hoge kwaliteit. Fijn om direct bij verantwoorde boeren te kopen. Volgend jaar zeker weer.

Klantenbeoordeling:
Deze keer even onszelf beloond en de Wagyu gekocht. Het geld dubbel en dwars waard!

Klantenbeoordeling:
Wagyu is echt een delicatesse voor de kerst.

Klantenbeoordeling:
We hebben ons tweede (Wagyu) pakket; we bestellen als het vlees op is zeker weer opnieuw, het bevalt prima

Bekijk alle Google reviews (2.600+)Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!