Special Pakket

1,7 KG WAGYU
NL

Ons "special" koe vleespakket bestaat uit top vlees van unieke vleesrassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. In dit geval dus raszuivere Wagyu runderen!

Dit pakket kost €99,95 voor 1,7 KG Wagyu vlees (€58,79 per KG) en wordt gekoeld bezorgd. Het pakket bevat 7 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus maar €7,14 per persoon per maaltijd! Wij kunnen hoge kwaliteit Wagyu vlees betaalbaar aanbieden omdat we direct van de boer en van kop tot staart leveren.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Lees verder

's Werelds meest exclusieve vlees, op jouw BBQ!Wagyu: Het befabelde vlees

Iedereen heeft weleens van Wagyu gehoord. Het vlees staat bekend als de Ferrari onder de steaks. Maar wat maakt Wagyu vlees eigenlijk zo bijzonder? Kort samengevat: het is vet lekker en vet duur. De Japanse koe wordt gezien als één van de meest smaakvolle rassen. Dit komt door het intramusculaire vet dat in het fluweelzachte, rozige vlees zit. Hoe vetter het vlees, des te voller de (bijna zoete) smaak. Wagyu wordt ook wel het duurste vlees ter wereld genoemd. Dit exclusieve vlees is wereldwijd ontzettend gewild vanwege de unieke smaak en is buiten Japan vaak moeilijker verkrijgbaar. Gelukkig is het nu tijdelijk ook beschikbaar op Koopeenkoe.nl!

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Marmerings score

De kwaliteit van Wagyu vlees wordt bepaald met de zogenaamde ‘Beef Marbling Score’ (BMS). Met deze score kun je bepalen hoe mooi het vlees gemarmeerd is.

Dit verschil in kwaliteit maakt dat je Wagyu voor veel verschillende prijzen aangeboden ziet. Het Wagyu vlees van boer Jitze heeft een score van 8 t/m 10, en is dus van uitmuntende kwaliteit!

Reviews

Google Reviews 9,6
Google Reviews 96% Positief
3.000+ reviews

Klantenbeoordeling: Deze keer even onszelf beloond en de Wagyu gekocht. Het geld dubbel en dwars waard!

Klantenbeoordeling: We hebben vandaag de runder biefstuk wagyu gegeten F**K mogen we daar meer van !!!!! PLEASE Het was een engeltje die over onze tong streelde. ZO LEKKER

Klantenbeoordeling: Super! Alles netjes verpakt, netjes gekoeld en de smaken zijn goed ... weg met supermarkt vlees!

Bekijk alle Google reviews (3.000+)

Over de boer

GEERT & JITZE PEENTSTRA

Boeren Geert en Jitze Peenstra hebben een prachtige natuurinclusieve boerderij. De familie Peenstra geeft niet alleen ontzettend veel om het welzijn van hun koeien, maar ook om het bevorderen van de natuur en het leven om de boerderij heen.
Lees meer over de boer

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Het proberen waard

Volbloed Wagyu.

De koeien van boer Jitze zijn 100% raszuivere runderen (dus geen halfbloedjes) en hebben tot nu toe een uitstekende marmering gehad. Hierdoor is het vlees zeer exclusief omdat er maar weinig volbloed Wagyu runderen in Nederland zijn.

Van Nederlandse boeren.

Jitze Peenstra uit Friesland boert op een natuur inclusieve manier op biologisch grond en is actief betrokken is in het weidevogelbeheer. Door dit vlees te bestellen help je de natuur dus ook een handje.

Maar €7,14 per persoon per maaltijd.

Het Special Pakket van 1,7 KG kost €99,95 voor 7 twee-persoonsmaaltijden. Omdat je direct van boer Jitze bestelt en van kop tot staart eet betaal je gemiddeld dus maar €7,14 p.p. per Wagyu maaltijd!

Inclusief gratis BBQ tang (t.w.v. €9,95).

Als Wagyu liefhebber gaan we je verwennen en krijg je tijdelijk een gratis Crowdbutching BBQ tang in je Special Pakket.

Kies zelf je gehaktproducten.

Hou je meer van hamburgers i.p.v. worstjes, of andersom? Je kunt zelf kiezen hoeveel hamburgers en chipolata worstjes je in je vleespakket wilt hebben.

Past makkelijk in je vriezer.

Het Wagyu Special Pakket is met 1,7 KG kleiner dan onze andere specials. Zo blijft het pakket niet alleen betaalbaar voor je maar past het ook makkelijk in de vriezer in een halve vrieslade.

Inclusief bereidingswijze.

Met een leuk boekje leggen we uit hoe je voor ieder product in je pakket het vlees op de allerbeste manier kan voorbereiden als een echte Teppanyaki master.

BBQ ready.

Alle vleesstukken in het pakket zijn klaar voor op de BBQ. Je hoeft zelf dus niets te snijden. Even de BBQ aanzetten, vlees erop, en genieten maar!