Wagyu Pakket

Dit pakket kost voor Wagyu vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus maar per persoon per maaltijd! Wij kunnen raszuiver Wagyu vlees betaalbaar aanbieden omdat we direct van de boer en van kop tot staart leveren. Je pakket wordt 27, 28 of 29 Augustus vers en gekoeld geleverd.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Lees verder

Exclusief, super mals en extreem lekker. Gewoon bij jou op de BBQ!

kerstspecial wagyu button

kerstspecial wagyu vleespakket

Het befabelde vlees

Iedereen heeft weleens van Wagyu gehoord. Het vlees staat bekend als de Ferrari onder de steaks. Maar wat maakt Wagyu vlees eigenlijk zo bijzonder? Kort samengevat: het is vet lekker en vet duur. De Japanse koe wordt gezien als één van de meest smaakvolle rassen. Dit komt door het intramusculaire vet dat in het fluweelzachte, rozige vlees zit. Hoe vetter het vlees, des te voller de (bijna zoete) smaak. Wagyu wordt ook wel het duurste vlees ter wereld genoemd. Dit exclusieve vlees is wereldwijd ontzettend gewild vanwege de unieke smaak en is buiten Japan vaak moeilijker verkrijgbaar. Gelukkig hebben wij het nu tijdelijk beschikbaar voor je op Koopeenkoe.nl!

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Gemarmerde kunst

Wagyu's zijn zeldzaam. De wagyu bloedlijnen worden nauw bewaakt en er zijn buiten Japan maar weinig boeren die deze koeien houden. Aan de buitenkant ziet het kleine, gedrongen vee er niet opvallend uit, maar wanneer je het wagyu vlees snijdt zie je een waar kunstwerk! De kwaliteit en prijs van wagyu vlees wordt bepaald met de zogenaamde ‘Beef Marbling Score’ (BMS). Met deze score tussen de 1 t/m 12 wordt aangegeven hoe mooi het vlees gemarmerd is.

De volbloed wagyu runderen van Geert en Jitze hebben de afgelopen keren een marmering gehad die overeenkomt met een score tussen de 8 en 10. Bij ons koop je een wagyu vleespakket voordat de koe geslacht is, op deze manier gaat er niets verloren van deze exclusieve koe. Het vlees van deze goed gehouden Nederlandse wagyu’s is sowieso fantastisch, en de kans bestaat dat jou pakket zelfs een score van boven de 10 kan hebben!

wagyuvlees japans vlees

Reviews

Deze keer even onszelf beloond en de Wagyu gekocht. Het geld dubbel en dwars waard!

We hebben vandaag de runder biefstuk wagyu gegeten F**K mogen we daar meer van !!!!! PLEASE Het was een engeltje die over onze tong streelde. ZO LEKKER

Good online shopping experience. Good information and updates. Good cause. In fact: replace every 'good' with 'excellent'.

Over de boer

GEERT & JITZE PEENTSTRA

Boeren Geert en Jitze Peenstra hebben een prachtige natuurinclusieve boerderij. De familie Peenstra geeft niet alleen ontzettend veel om het welzijn van hun koeien, maar ook om het bevorderen van de natuur en het leven om de boerderij heen.
Lees meer over de boer

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Het proberen waard

Volbloed Wagyu

De Wagyu koeien van boeren Geert en Jitze zijn 100% raszuivere runderen en hebben tot nu toe een uitstekende marmering gehad. Het vlees zeer exclusief omdat er maar weinig echte volbloed Wagyu zijn in Nederland.

Van Nederlandse boeren

Vader Geert en zoon Jitze Peenstra boeren op een natuur inclusieve manier op biologisch grond. Ook zijn ze actief bezig met weidevogelbeheer. Door dit vlees te bestellen help je de natuur ook een handje.

Voor p.p. per maaltijd

Het Wagyu Pakket van kost voor maaltijden voor twee personen. Omdat je direct bij de boer bestelt en van kop tot staart eet, betaal je gemiddeld maar p.p. per Wagyu maaltijd!

Zeeuwsche Zoute als cadeau

Om je Wagyu perfect op smaak te brengen krijg je een potje ambachtelijk Zeeuws zeezout erbij cadeau! Het 100% natuurlijke zeezout van Zeeuwsche Zoute (100 gr. | €7,95) geeft een extra smaak boost aan je vlees.

Kies zelf je gehaktproducten

Hou je meer van hamburgers i.p.v. worstjes, of andersom? Je kunt zelf kiezen hoeveel hamburgers en chipolataworstjes je in je vleespakket wilt hebben.

Past makkelijk in je vriezer

Het Wagyu Pakket is met kleiner dan onze andere specials. Zo blijft het pakket niet alleen betaalbaar maar past het ook makkelijk in een halve vrieslade.

Inclusief bereidingswijze

Met een leuk boekje leggen we uit hoe je voor ieder product in je pakket het vlees op de allerbeste manier kan voorbereiden als een echte Teppanyaki master.

Gegarandeerd bezorgd

Steek jij alvast de BBQ aan? Dan zorgen wij ervoor dat het Wagyu vlees gekoeld en contactloos bij jou bezorgd wordt.