Wagyu Pakket

3,5 KG WAGYU RUNDVLEES

Dit pakket kost voor Wagyu vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus maar per persoon per maaltijd! Wij kunnen raszuiver Wagyu vlees betaalbaar aanbieden omdat we direct van de boer en van kop tot staart leveren.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Lees verder

Het meest exclusieve vlees, met kerst op tafel!

kerstspecial wagyu button

kerstspecial wagyu vleespakket

Het befabelde vlees

Iedereen heeft weleens van Wagyu gehoord. Het vlees staat bekend als de Ferrari onder de steaks. Maar wat maakt Wagyu vlees eigenlijk zo bijzonder? Kort samengevat: het is vet lekker en vet duur. De Japanse koe wordt gezien als één van de meest smaakvolle rassen. Dit komt door het intramusculaire vet dat in het fluweelzachte, rozige vlees zit. Hoe vetter het vlees, des te voller de (bijna zoete) smaak. Wagyu wordt ook wel het duurste vlees ter wereld genoemd. Dit exclusieve vlees is wereldwijd ontzettend gewild vanwege de unieke smaak en is buiten Japan vaak moeilijker verkrijgbaar. Gelukkig is het nu tijdelijk ook beschikbaar op Koopeenkoe.nl!

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Marmerings score

De kwaliteit van Wagyu vlees wordt bepaald met de zogenaamde ‘Beef Marbling Score’ (BMS). Met deze score kun je bepalen hoe mooi het vlees gemarmeerd is.

Dit verschil in kwaliteit maakt dat je Wagyu voor veel verschillende prijzen aangeboden ziet. Het Wagyu vlees van boeren Geert en Jitze heeft een score van 8 t/m 10, en is dus van uitmuntende kwaliteit!

wagyuvlees japans vlees

Reviews

Deze keer even onszelf beloond en de Wagyu gekocht. Het geld dubbel en dwars waard!

We hebben vandaag de runder biefstuk wagyu gegeten F**K mogen we daar meer van !!!!! PLEASE Het was een engeltje die over onze tong streelde. ZO LEKKER

Super! Alles netjes verpakt, netjes gekoeld en de smaken zijn goed ... weg met supermarkt vlees!

Over de boer

GEERT & JITZE PEENTSTRA

Boeren Geert en Jitze Peenstra hebben een prachtige natuurinclusieve boerderij. De familie Peenstra geeft niet alleen ontzettend veel om het welzijn van hun koeien, maar ook om het bevorderen van de natuur en het leven om de boerderij heen.
Lees meer over de boer

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Het proberen waard

Volbloed Wagyu.

De koeien van boeren Geert en Jitze zijn 100% raszuivere runderen (dus geen halfbloedjes) en hebben tot nu toe een uitstekende marmering gehad. Hierdoor is het vlees zeer exclusief omdat er maar weinig volbloed Wagyu runderen in Nederland zijn.

Van Nederlandse boeren.

Vader Geert en zoon Jitze Peenstra uit Friesland boeren op een natuur inclusieve manier op biologisch grond. Ook zijn ze actief betrokken in het weidevogelbeheer. Door dit vlees te bestellen help je de natuur dus ook een handje.

Maar per persoon per maaltijd.

Het Wagyu Pakket van 3,5 KG kost €149,95 voor 16 twee-persoonsmaaltijden. Omdat je direct van boeren Geert en Jitze bestelt en van kop tot staart eet betaal je gemiddeld dus maar p.p. per Wagyu maaltijd!

100ml Tomasu sojasaus kado (t.w.v. €12,50).

Als Wagyu liefhebber gaan we je deze kerst verwennen en krijg je een bijzonder product van ons kado. Tomasu is een ambachtelijke sojasaus van pure, lokaal geteelde ingrediënten en wordt gebrouwen in Rotterdam. Hier wordt het minimaal 24 maanden gefermenteerd in 30-50 jaar oude houten whiskey vaten.

Kies zelf je gehaktproducten.

Hou je meer van hamburgers i.p.v. worstjes, of andersom? Je kunt zelf kiezen hoeveel hamburgers en chipolataworstjes je in je vleespakket wilt hebben.

Past makkelijk in je vriezer.

Het Wagyu Pakket is met 3,5 KG kleiner dan onze andere specials. Zo blijft het pakket niet alleen betaalbaar voor je maar past het ook makkelijk in de vriezer in een halve vrieslade.

Inclusief bereidingswijze.

Met een leuk boekje leggen we uit hoe je voor ieder product in je pakket het vlees op de allerbeste manier kan voorbereiden als een echte Teppanyaki master.

Gegarandeerd vóór kerst bezorgd.

Voorkom kerststress en bestel nu een pakket. Dan zorgen wij ervoor dat het Wagyu vlees gekoeld bij jou bezorgd wordt vóór kerst.