Special Pakket
3,6 KG WAGYU VLEES
Wat maakt ons Wagyu BBQ Pakket het proberen waard?
6 Redenen waarom je Wagyu geprobeerd moet hebben!
1) Volbloed Wagyu.
De koeien van boer Geert zijn 100% raszuivere runderen (dus geen halfbloedjes) en hebben dus waarschijnlijk een uitstekende marmering. Hierdoor is het vlees zeer exclusief omdat er maar weinig volbloed Wagyu runderen in Nederland zijn.

2) Van Nederlandse boeren.
Op Koopeenkoe.nl kun je nu volbloed Wagyu vlees bestellen van boer Geert uit Friesland die op een natuur inclusieve manier boert op biologisch grond—duurzaam, vers en lekker!

3) Maar €4,99 per persoon per maaltijd.
Het Wagyu BBQ Pakket van 3,6 KG kost €139,95 voor 14 twee-persoonsmaaltijden. Omdat je bij ons direct van boer Geert bestelt en van kop tot staart eet betaal je gemiddeld dus maar vijf euro per persoon per Wagyu maaltijd!

4) Kies zelf je gehaktproducten.
Met onze nieuwe BBQ uitsnijding kun je de gehaktproducten in je vleespakket zelf samen stellen. Je kunt kiezen uit heerlijke (mini) hamburgers, beef burgers, en chipolata worstjes.

5) Past makkelijk in je vriezer.
Het Wagyu BBQ Pakket is met 3,6 KG kleiner dan onze andere specials. Zo blijft het pakket niet alleen betaalbaar voor je maar past het ook makkelijk in de vriezer.

6) Inclusief bereidingswijze.
Met een leuk boekje leggen we uit hoe je voor ieder product in je pakket het vlees op de allerbeste manier kan voorbereiden. Zo kan de meest onervaren Wagyu chef dit als een echte Teppanyaki master voorbereiden. 😃


Beschrijving

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld.

Dit pakket kost je € 139,95 voor 3,6 KG vlees (gratis thuisbezorgd). 14 maaltijden voor € 139,95 is zeer betaalbaar Wagyu vlees van hoge kwaliteit. Het vlees is zeer exclusief omdat er maar weinig volbloed Wagyu runderen in Nederland zijn. Wij kunnen het zo betaalbaar aanbieden omdat we direct van de boer en van kop tot staart leveren. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, en kost maar € 4,99 per persoon per maaltijd!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Google Klantenreviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!