Deze kerstspecial is helaas uitverkocht

Maar niet getreurd! Je kunt nog wel een heerlijke, ovenklare, gevulde kalkoen bestellen op Koopeenkalkoen.nl. Let op: ook de kerstkalkoenen zijn bijna op, dus wees er snel bij!

Bekijk gevulde kalkoen

Special Pakket
3,5 KG WAGYU VLEES

Beschrijving

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Oorspronkelijke rassen die nauwelijks zijn veredeld.

Dit pakket kost je €149,95 voor 3,5 KG vlees (gekoeld bezorgd). 15 maaltijden voor €149,95 is zeer betaalbaar Wagyu vlees van hoge kwaliteit. Het vlees is zeer exclusief omdat er maar weinig volbloed Wagyu runderen in Nederland zijn. Wij kunnen het zo betaalbaar aanbieden omdat we direct van de boer en van kop tot staart leveren. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, en kost maar €4,99 per persoon per maaltijd!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!