Special Pakket

3,1 KG WATERBUFFEL VLEES
NL

Beschrijving

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je €79,95 voor ca. 3,1 KG vlees (€25,79 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 13 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €3,07 per persoon per maaltijd. Goed waterbuffelvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Waterbuffelvlees: De gezondere keuze

Buffelvlees is heerlijk! Het vlees wint niet alleen aan populariteit vanwege zijn goede smaak, het heeft ook gezondheidsvoordelen. Het vlees heeft een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees, bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Zowel de buffelmelk als het vlees bevatten hoge doses vitamine A, D, mineralen, calcium en zijn daarom cholesterolverlagend.Vitamine en calcium waterbuffel

Waterbuffels komen oorspronkelijk uit Azië en leven nog steeds in het wild in India, Nepal, Bhutan en Thailand. Zelfs als werkpaard is de buffel nog steeds erg populair, bijvoorbeeld bij het ploegen van rijstvelden.

In Nederland kennen we buffels vooral van zuivelproducten, zoals heerlijke buffelmozzarella. Om melk voor de mozzarella te blijven geven, moeten de waterbuffelvrouwtjes jongen. De jonge stieren die geen melk geven, kunnen worden gebruikt voor hun heerlijke vlees. Als je buffelmozzarella eet, probeer dan ook een stuk buffelvlees.

Reviews

Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.900+ reviews

Klantenbeoordeling: Uitstekende communicatie over hoe de bestelling ervoor staat. Opties om de levering aan te passen. Heerlijk smaakvol rundvlees. Ik hoef geen supermarktvlees meer. Leuke is dat je stukken vlees krijgt waar je zelf een recept omheen gaat verzinnen (bv de bavette). Ik eet nu met meer diversiteit. Aanrader!

Klantenbeoordeling: We hebben al van alles geprobeerd. Begonnen met het classic pakket, daarna een keer luxe gedaan en het BBQ pakket. Nu is ons luxe pakket bijna op en gaan we voor een goede nazomer en een BBQ pakket. Al het vlees is heerlijk, echt niet te vergelijken met supermarkt vlees. Ik ben inmiddels zo verwend dat ik in restaurants vrijwel geen vlees meer bestel omdat ik niet geloof dat dat lekkerder kan zijn!

Klantenbeoordeling: One day later than expected. Notified beforehand, and made a new appointment. Delivery the next morning instead of evening. They send a post-card afterwards for the inconvenience. The first piece of meat was delicious! Can't wait to try more. Well worth the wait.

Klantenbeoordeling: "Onze" 4e koe is onderweg, (h)eerlijk vlees, smaakvol, handig verpakt. Prettig idee waar het vlees vandaan komt en hoe het bij ons komt. Zo hebben we ook 'koop een kip' in de vriezer liggen.

Klantenbeoordeling: Echt goed vlees, perfect verpakt ook. Vaak voelt een stukje vlees van de bioindustrie wat plakkerig aan. Dat is het gevolg van de vrijgekomen stresshormonen bij het geslachte dier. Bij dit vlees totaal niet. De kwaliteit doet me denken aan vroeger, toen er nog nauwelijks sprake was van bio industrie.

Klantenbeoordeling: Zaterdag de eerste biefstuk en vanavond gehaktschotel klaargemaakt. Hemels vlees is nog te eenvoudig uitgedrukt. Voor ons in ieder geval NOOIT meer supermarkt vlees.

Bekijk alle Google reviews (2.900+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!