Beschrijving

Ons special koe vlees pakket bestaat uit topvlees van unieke vleesrassen. Het zijn specifieke rassen die bijna niet verkrijgbaar zijn. Dit is speciaal voor de culinaire smulpapen.

Dit pakket kost je € 79,95 voor 3,1 KG vlees (gratis thuisbezorgd). 13 maaltijden voor € 79,95 is € 6,15 per maaltijd. Dit pakket is gebaseerd op 2 personen, dat is € 3,07 super smaakvol buffelvlees per persoon per maaltijd! Goed waterbuffelvlees hoeft niet duur te zijn.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.


Waterbuffelvlees: De gezondere keuze

Buffelvlees is heerlijk! Het vlees wint niet alleen aan populariteit vanwege zijn goede smaak, het heeft ook gezondheidsvoordelen. Het vlees heeft een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees, bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Zowel de buffelmelk als het vlees bevatten hoge doses vitamine A, D, mineralen, calcium en zijn daarom cholesterolverlagend.

Vitamine en calcium waterbuffel

Waterbuffels komen oorspronkelijk uit Azië en leven nog steeds in het wild in India, Nepal, Bhutan en Thailand. Zelfs als werkpaard is de buffel nog steeds erg populair, bijvoorbeeld bij het ploegen van rijstvelden.

In Nederland kennen we buffels vooral van zuivelproducten, zoals heerlijke buffelmozzarella. Om melk voor de mozzarella te blijven geven, moeten de waterbuffelvrouwtjes jongen. De jonge stieren die geen melk geven, kunnen worden gebruikt voor hun heerlijke vlees. Als je buffelmozzarella eet, probeer dan ook een stuk buffelvlees.

Bestel nu een pakket met in totaal 3,1 KG waterbuffelvlees voor slechts € 79,95. Dus slechts € 3,07 per persoon per maaltijd. Dit is een geweldige prijs voor duurzaam, gezond vlees!Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!