Waterbuffel Pakket

Dit pakket kost voor waterbuffel vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus maar per persoon per maaltijd! Wij kunnen gezond waterbuffel vlees betaalbaar aanbieden omdat we direct van de boer en van kop tot staart leveren.

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigzins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Lees verder

Het meest gezonde en lekkerste vlees!

waterbuffel vleespakket

De buffelsmaakervaring

Heb je ooit waterbuffelvlees op je tong laten smelten? Iedereen die ooit buffelvlees heeft geprobeerd is zo enthousiast over de smaak en de gezondheidsvoordelen! Het heeft een opvallende laag cholesterol en caloriegehalte, een donkerpaarse kleur, brede vleesvezels en een wildachtige aroma. Door de de buffels op op een extensieve manier te houden en natuurlijke voeding te geven bevat het vlees meer onverzadigde en omega-3 vetzuren. Onze tip: kook iets korter en niet zo heet als rundvlees!

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke vlees?

Klik dan hier!

Luxe landschapsarchitecten

Waterbuffels zijn een van 's werelds beste viervoetige landschapsarchitecten. Het ras komt oorspronkelijk uit Azië en werd daar gebruikt om rijstvelden te ploegen. Dankzij de brede 'pootjes' kan de robuuste buffel goed overweg op drassige grond en vindt overal de lekkerste grassprietjes en riet.

Door het land het hele jaar rond op een extensieve manier te laten begrazen door waterbuffels, verhoogt de kwaliteit van de bodem en trekt zelfs allerlei weidevogels aan. Er ontstaat zo een symbiotische cyclus tussen de waterbuffel, hun voedselrijke mest, de insecten die dat aantrekt en de vogels, die op hun beurt insecten nodig hebben. De waterbuffels zijn dus niet alleen een geweldig, zuinig ras, maar ook echte biotoop onderhouders.

plonsende waterbuffels

Reviews

Wanneer zijn er weer waterbuffels? Ik beloofde mijn jongens dat ik er de volgende keer weer zou bestellen - zo lekker en een mooi pakket!!

Koopeenbuffel, dat is nogeens een keer wat anders. Het was zo vol van smaak, het was echt mals en heel anders dan rundvlees.

De steaks maar ook de worsten - gewoonweg goddelijk, we hadden 's avonds een barbecue, echt heerlijk!

Over de boer

RICHARD & DIANE KELDER

Boeren Richard en Diane hebben een prachtige boerderij. De familie melkt waterbuffels, want waarom zou goede mozzarella helemaal uit Italië moeten komen? De stiertjes die geboren worden worden niet weg gedaan, maar houden zij voor het vlees.
Lees meer over de boer

Wil je bestellen en z.s.m. genieten van dit heerlijke gezonde vlees?

Klik dan hier!

Het proberen waard

Echte waterbuffel

Een echte waterbuffel is zuinig, kalm, robuust en begraast biodiverse natuurgebieden met waterpoelen. Samen met de inzet van de boeren resulteert dit in een topkwaliteit vlees en een hemelse smaak.

Maar p.p. per maaltijd

Het Waterbuffel Pakket van kost voor twee- persoonsmaaltijden. Omdat je direct van boeren Richard en Diane bestelt en van kop tot staart eet betaal je gemiddeld dus maar p.p. per Waterbuffel maaltijd!

Buffelmozzarella als cadeau

Richard en Diana maken buffel mozzarella van de melk van hun eigen waterbuffels. Hoe leuk is dat! We geven je een bolletje cadeau bij je bestelling want dit moet je proeven! (125 gr. | €3,50)

Rijk aan vitamines

Vetarm, cholesterolverlagend en rijk aan vitamines en mineralen. Zo gezond heb je nog nooit vlees gegeten! Waterbuffelvlees is perfect om heerlijk te kunnen genieten van een stukje vlees én je bewust te zijn van je gezondheid.

Van Nederlandse boeren

Bij ons heb je de garantie dat alle waterbuffels bij boeren uit Nederland komen en worden verzorgd op een manier die heel dicht bij de oorspronkelijke buffelinstincten ligt. De buffels zijn belangrijke helpers in landschapsonderhoud.

Kies je gehaktproducten

Hou je meer van hamburgers i.p.v. worstjes, of andersom? Je kunt zelf kiezen hoeveel gehakt, hamburgers en chipolataworstjes je in je vleespakket wilt hebben.

Past makkelijk in je vriezer

Het Waterbuffel Pakket is met een gemiddeld groot pakket maar past ongeveer in een halve vrieslade van je vriezer.

Makkelijke bereidingswijze

Waterbuffelvlees lijkt op kalfsvlees en heeft van zichzelf een beetje meer bite. Zorg er voor dat je het vlees iets korter bakt of smoort en op een iets lagere temperatuur.